Gea tours - iskustva

262 posts in this topic

hekata= he Kata, nije muško.

Uvazavam, hvala. I izvinjavam se hekati. :stop:

Auu bre, nisu veliki postovi za mene...koliko gresaka u kucanju. ;D

eheheh Hekata je ime iz grcke mitologije, nije se sliti sa njom :)) a kako ja vs miniram, niam bas najbolje razumela?

ja sad nsta ne razumem, nisam nikakve voznje nove zakazala sa Geom,:)  a posle iskustva - sedmocasovnog sedeci u jihovim prostorijama i vise od 6 casova duze na aerodromu nego sto je potreno, i posle dvocsovnog pakovanja i uklapanja sa autobusom z bgd...ne znam da li cu ikad vise ici sa njima

Jedno od mogucih resenja bi bilo ostati u Budimpesti dan-dva ako se nadje domacin preko CS-a, pa se vratiti vozom.

Licno uvek dajem prednost vozu nad ostalim prevoznim sredstvima - moze da se razgleda, moze da se proseta, WC, komotno.

za budimpesu nikad mi nije padalo na pamet da koristim Geu, za te pare platim voz, dva nocenja u hotelu cheescom na pocetnoj stanici plavog metroa - kobanya a za temisvar mi je alternativa losa. jednom sam prespavala u temisvaru i nije mi se grad dopao, nije jednostavno doci do temisvara kao sto je do peste i skuplje je mnogo prenociste. nema sanse da za 40 evra koliko uzima GEA platim i kartu i smestaj i transfer do aerodroma, a jos sto su mi obicno ludacka vremena letova.

Pa kako onda stici do Temisvara  ;D ... i izbeci bahatost i bezobrazluk do neba ?

Tamo gde prestaje logika...pocinje Srbija !  :roll:

imas varijante od dunav stanice do vrsca pa odatle do temisvara. samo su vremena takva da odgovaraju iskljucivo ljudima iz vrsca

ne vredi kukanje...dok ne bude vise konkurencije, bice i dalje pad kvaliteta usluga...

ovde u sbriji je takva sredina da se to desava po peesu...

sigurno nece povecati kvalitet ako ih niko ne pritiska na to..a sami korisnici su manje vise okrenuti uglavnom samo na njihove usluge,pe ce i dalje morati da putuju sa njima....tako da.....mozda najbolja opcija je da treba pisati drugim agencijama sa slicnim biznisom da pokrenu i ovakav vid prevoza, jer ce im se isplatiti sigurno...a od kukanja nema nikakve koristi....

a primera tipa gee ima mali milion...

evo jat do skora, delta kao ekskluzivno ovlascena za distribuciju svega i svacega, itd. itd....

Išao 6-7 puta do Budimpešte i nazad. Nikad ni najmanji problem, vozači skroz ok, uglavnom tačni, ne preterano ljubazni, taman koliko treba. Cena previsoka na prvi pogled, ali value for money, kad se uzmu u obzir alternative.

naravno i u taj "value for money" ide i besplatno preskakanje srca kad krenu da sumanuto voze, jer su izgubili vreme kupeci ljude po raznoraznim vukojebinama i kzruzenje po benzinskim pumpama za gorivo, kao da nikad nisu culi da je uputno napuniti vozilo gorivom ako znas da si u cajhnotu (kao sto su oni uvek)....

Da, to za gorivo sam i ja primetio....I na putu za Temisvar. I u povratku. Ne razumem, koja je fora voziti sa knap gorivom?

Jel to avion, pa da im bude ekonomicnije...Jel to formula, pa da stignemo brze? :blob:

Ako je delatnost prevoz ljudi, valjda se auto nakrca do kraja i teras dok padne kazaljka u crveno. Onda tankujes opet do cepa.

Vracajuci se juce iz Peste, na granici zateknemo Gein kombi zaustavljen od strane nasih carinika i putnike koji vade svoje stvari i prepakuju. A onda u vozilu krene prica od strane jednog putnika, koji je pri tom novinar, o njegovom prelasku granice sa Geom. U zivotu covek brzo zaboravlja ruzne stvari i priseca se uglavnom lepih, tako da smo se svi ludacki smejali dogodovstinama tog lika. Ali tada mu to uopste nije bilo smesno.

http://www.telegraf.rs/vesti/382911-drama-na-horgosu-putnici-peske-prelaze-granicu-jer-agencija-nema-dozvolu

"Rekli su vozaču ’Ovo vam je hiljaditi put da se ponašate ovako, tolerišemo to što nemate papire, ali vi ne odustajete. Sad moramo da vas vratimo. Ovo nije slučaj samo kod nas, znate da se i druge kolege žale."

E, ako su im rekli.

Ja razmišljam ovako: zato se tako ponašaju jer im je hiljaditi put, da su ih prvi put vratili, ne bi bilo više problema.

Ja razmišljam ovako: zato se tako ponašaju jer im je hiljaditi put, da su ih prvi put vratili, ne bi bilo više problema.

A ja razmisljam ovako: kada bi putnici koji su vec jednom prosli svo ovo mrcvarenje prestali da putuju sa njima,Gea bi ili promenila nacin poslovanja ili bi prestala da postoji.

Ovako nas narod po obicaju negoduje pa na kraju opet ide preko njih.

rado bi ih zaobisla, ali kako?

Za Budimpestu znas da mozes lako, e sad za Temisvar je malo cimanje ako ne ides svojim kolima, s obzirom da se ide kombinacija bus+voz, putuje se skoro k'o i do Budimeste, a polazak je u neko levo vreme, tipa 15:00.

Mi smo jedna od najboljih agencija u ovoj zemlji i nećemo da podmićujemo bilo koga. Ovo nije prvi put da imamo problem i nije bio prvi put da zbog ovakvih stvari plaćamo karte putnicima koji zakasne na let – poručuje direktor “Gea tursa”.

Apsolutno. Iskreno, kad god sam radio sa njima, uvek su odradili posao koji mi je trebao..

moji letovi iz Temisvara su taqkvi da po nasem vremenu moram da budem tamo do 12.00 i ja nisam iz Beograda i mogu da stignem u Beograd tek u 6.45, znaci otpada bilo koja druga kombinacija, a i uvek putujem sama tako da...probala sam jednom, prenocila u Temisvaru itd i nije mi se isplatila ta rabota

Ma dobro je da ima neka agencija kad vec nema redovna linija.A Zeleznice Srbije su stvarno specijalci sto se tice termina za polaske vozova)))))))..Nisam nikada putovao sa njima.Ali se dosta reklamiraju,pa kad bude neko bolji,verovatno ce i oni morati da odrade bolji kvalitet.Do tada,sta je tu je.Koristice onaj ko mora.

Pukim slučajem  (pošto i ne sedam za kompjuter) saznao sam kakav je pamflet protiv "GEA TOURSA "i mene lično napisao "stevica021" Izazvavši čitav niz svakojakih komentara.Pošto ni sa kim od putnika nisam razgovarao na temu kombi prevoza već dugo vremena,posebno ne u 2012 godini smatram da je tekst napisala ili naručila  konkurencija proiznikla iz naših redova.Tim pre je to jasnije jer se upotrebljava terminologija koju interno koriste samo referenti u agenciji i što su mržnja prema Gei i tendencioznost toliko veliki da krajnji cilj nije edukacija putnika već pokusaj nanošenja moralne i materijalne štete nekome ko uz veliko požrtvovanje i savesno (svih dana u godini-bez prekida) obavlja svoj posao.Pošto ljudska pakost meru nema,pominju se pohlepa,bahatost,izgled i oblačenje vlasnika,korupcija protiv koje se dosledno svih ovih godina borimo (a upravo nama pripisuje),uz neke istine vezuju poluistine i notorne laži.Korišćenje foruma i društvenih mreža za blaćenje konkurencije nije isključivo naš specijalitet,ali je doveden na ovim prostorima do perverzije.Ipak mi iz godine u godinu prevozimo sve veći broj putnika,smatraju nas najvećim putničkim kombi prevoznicima u Evropi iako se veoma malo reklamiramo.Kritika nam je uvek bila korektiv u radu,ali ovo sto je napisao "stevica021" je smišljeno da se oljaga neko za račun drugih.Vreme i rezultati pokazaće da li je uspeo u svom naumu.Sve dosadašnje i buduće putnike "GEA TOURSA" srdačno pozdravlja njen vlasnik Zoran Balović i želi im srećnu i uspešnu Novu 2013-tu godinu

G-dine Balovicu(ako ste to zaista Vi), dobrodosli na forum!

Ja bih iskreno voleo da se malo duze zadrzite ovde i direktno odgovarate na pitanja, a koja se ticu problema koji se povemeno pojavljuju u vezi sa uslugom prevoza kod GEA tursa. Time cete direktno doprineti razresenju nekih nedoumica i imati priliku da cujete utiske putnika, kako pozitivne, tako i negativne. Mislim da bi trebalo da Vam bude jasno da jedan ovakav vid komunikacije moze itekako da bude koristan, obostrano, i da bi malo cesce trebalo da sedate za kompjuter :)

Komentari su takvi kakvi su, a svako ko ima i malo pameti, znace da proceni koji od njih su merodavni. Ono sto je zagarantovano, to je da se na ovom forumu diskusija vodi jednim vrlo pristojnim tonom i to svi koji su godinama ovde znaju. A i oni koji su novi, vrlo brzo nauce.

Nama, kao putnicima, itekako odgovara da postoji alternativa u vidu konkurentske firme i svakako se radujemo tome, svidjalo se to Vama ili ne. Vas jedan post ovde gde nam pricate o teorijama zavere i busate se u grudi da ste najbolji, nista nam ne znaci. Mnogo konstruktivnije bi bilo da ostanete aktivni ovde, imate direktan kontakt sa potencijalnim putnicima i pruzate pravovremene informacije.

Da ne kazem koliko bi nas sve obradovalo kad biste ovde objavili da cete i sniziti cene :yok: