Posted February 5, 2014 hahaha abraskas, i to sto kazes..mada od mene dosta za danas rada..ih gde je 7 sati jutros Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2014 Eto vidis Pedja30, 200 evra sa sve prtljagom, rekao sam ti da vredi sacekati i bi popust. Sad ti je jos preostalo da se cekiras, odstampas karte i putuj igumane... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2014 Wizz Akcija danas: Budapest - Baku, 64 EUR povratna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2014 WiZZ akcija 12.feb danas : 20% off ZA SVE !!! ...za sve destinacije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Povoljne karte Sofija - Dubai, oko 55 evra po pravcu. Još samo da nema te vizne prepreke... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Trebam malo pomoći... Naime, ja sam početkom februara kupila 4 povratne karte za Pariz za čitavih 22500 Greška, koju sam tek kasnije uočila , jeste to što sam na svom imenu ( a ja sam nosilac rezervacije) umesto MRS verovatno slučajno kliknula na MR. Da li će mi to sada praviti problem i da li mogu da ispravim tu grešku prilikom čekiranja? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 I ja sam pogresila poslednji put Zovi ih ispravi to. Mozda mozes i da ispravis online kad budes radila check in. Ja nisam mogla jer je bio neki bug sa brojevima (ja sam pogresila datum isteka pasosa). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Kada pokušam da promenim podatke sa svog profila mogu sve osim imena i "titule". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Nazovi ih i ispravice ti. Bolje nego da ti prave probleme pri boardingu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Da zovem na onaj broj što je objavljen na sajtu kao call centar? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Serbia: 0900220227 - 60 RSD Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 Ne moraš da zoveš. Neće ti niko praviti problem pri ukrcavanju. Moja supruga je putovala u Rim kao MR i niko nije obratio pažnju na titulu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2014 Da li se neko čekirao skoro na Wizz air-u? Ne traže nikakve podatke iz pasoša, a nisam ih unela, jer nije tražilo, ni kada sam kupovala kartu. Kada sam kliknula na čekiranje izašlo mi je obaveštenje da oni ne traže više podatke iz pasoša. Prvi put letim low costom pa sam malo zbunjena tj frka mi je da ne propustim nešto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2014 Ne treba broj pasosa.Sve je ok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2014 Ja sam takodje pogresio kod datuma isteka pasosa i nisam imao nikakvih problema, tako da mislim da ni greska u ,,tituli,, nema veze. Ovo oko neunosenja podataka iz pasosa mi nije jasno, jer sam ja pre mesec i po, prilikom cekiranja, morao da unosim podatke, pa i br. pasosa, koji posle pise na elektronskoj karti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2014 Ukoliko polijećeš i slijećeš iz Šengen zone, najčešće Wizz ne traži broj pasoša tokom check in. Što se tiče svih ovih nedoumica oko greške u tituli i svih ostalih podataka, msm da ne bi trebalo praviti problem oko toga ali treba imati na umu da po pravilniku, može vam se odbiti ukrcavanje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2014 Imam nedoumicu oko prtljaga i leta Kijev - Sofia koji spada pod Wizz Air Ukraine Tokom kupovine karte, nisam odabrao niti Large Cabin Baggage niti Checked In Baggage ali sada gledam pravila i sopstvenu kartu i ovako mi pise: na karti: Kyiv Zhulyany: Web check-in Checked-in baggage: 1 bag Large cabin bag Pa ispod pise: One way flight Kyiv Zhulyany (IEV) → Sofia (SOF)UAH129.00 Large cabin bagUAH0.00 Administration feeUAH80.00 Prema ovom, ispade da imam pravo na ovom letu jedan veliki kabinski prtljag i cak jedan cekirani prtljag BESPLATNO? Sad citam pravila za Wizz Air Ukraine ( WAU) i pise ovako: If your flight is operated by Wizz Air Ukraine (airline code WAU): Passengers are allowed to carry only one piece of hand baggage with the maximum dimensions 56x45x25 Takodjer, prije cekiranja, nudi mi opciju 2 pcs of baggage ( cekirani prtljag) a na 1 st piece of baggage stoji 0 UAH. Dakle, da li imam pravo na ova dva prtljaga besplatno i da li je neko vec putovao iz Kijeva sa Wizz Airom? Hvala unaprijed. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2014 Dakle, sad sam i čekirao kartu i piše mi i na njoj: Large cabin bag: 1 Checked-in baggage: 1 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2014 Interesuje me putovanje za Baku, vidim da ce biti nova linija Budimpesta - Baku, cena povratne karte u septembru je nesto manja od 200 EUR (bez discount club-a) , da li mislite da vredi sacekati i da ce biti jos neki popust tipa ovaj sto je bio za sve 20 %. Ipak do septembra ima jos gomila vremena, ne znam sta mi je ciniti ? Ili imate jos neki predlog za Baku, ali mislim da je definitivno Budimpesta-Baku wizz odlicna opcija ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2014 Tu sam kartu platio prosle godine u septembru oko 50 evra povratna, nije cak bio ni discount, kupio pocetkom avgusta. Mislim da trebas jos sacekati, prerano je, zato je tako i visoka. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2014 Tu sam kartu platio prosle godine u septembru oko 50 evra povratna, nije cak bio ni discount, kupio pocetkom avgusta. Mislim da trebas jos sacekati, prerano je, zato je tako i visoka. Jel mislis za Baku ? Ne znam, i ja mislim da ne moze da skoci iznad 200 eur, ipak sto je mnogo mnogo je, al opet, daleka destinacija... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2014 Da, Budapest - Baku, povratna, bez prtljaga, polovina septembra 2013 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2014 Ajde ko ima wizz discount club da nam nesto proveri, mozda imaju neki bag na sajtu Kucajte tel aviv-katovice (jedan smer!), stavite datum 10.5. ili 13.5. Pise regularna cena 69,99, a sa discount clubom 19,99??? Ajde ko ima taj club da proveri samo da li je stvarno ta cena, neka simulira kupnju do kraja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2014 To mozes i sam. Kliknes da zelis da se uclanis i pise ti: Fare€19.99 Services€29.99 - WIZZ Discount Club Total in EUR €49.9 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites