Saveti u vezi sa putovanjem Wizzair-om

4,257 posts in this topic

hahaha abraskas, i to sto kazes..mada od mene dosta za danas rada..ih gde je 7 sati jutros  :D

Eto vidis Pedja30, 200 evra sa sve prtljagom, rekao sam ti da vredi sacekati i bi popust. Sad ti je jos preostalo da se cekiras, odstampas karte i putuj igumane... :mah:

WiZZ akcija 12.feb  danas : 20% off ZA SVE !!! ...za sve destinacije

Trebam malo pomoći... Naime, ja sam početkom februara kupila 4 povratne karte za Pariz za čitavih 22500  :banana:zvizhdklanj::

Greška, koju sam tek kasnije uočila , jeste to što sam na svom imenu ( a ja sam nosilac rezervacije) umesto MRS verovatno slučajno kliknula na MR.

Da li će mi to sada praviti problem i da li mogu da ispravim tu grešku prilikom čekiranja?

Hvala

I ja sam pogresila poslednji put Zovi ih ispravi to. Mozda mozes i da ispravis online kad budes radila check in. Ja nisam mogla jer je bio neki bug sa brojevima (ja sam pogresila datum isteka pasosa). 

Nazovi ih i ispravice ti. Bolje nego da ti prave probleme pri boardingu.

Ne moraš da zoveš. Neće ti niko praviti problem pri ukrcavanju. Moja supruga je putovala u Rim kao MR i niko nije obratio pažnju na titulu.

Da li se neko čekirao skoro na Wizz air-u?

Ne traže nikakve podatke iz pasoša, a nisam ih unela, jer nije tražilo, ni kada sam kupovala kartu.

Kada sam kliknula na čekiranje izašlo mi je obaveštenje da oni ne traže više podatke iz pasoša.

Prvi put letim low costom pa sam malo zbunjena tj frka mi je da ne propustim nešto.

Ja sam takodje pogresio kod datuma isteka pasosa i nisam imao nikakvih problema, tako da mislim da ni greska u ,,tituli,, nema veze. Ovo oko neunosenja podataka iz pasosa mi nije jasno, jer sam ja pre mesec i po, prilikom cekiranja, morao da unosim podatke, pa i br. pasosa, koji posle pise na elektronskoj karti.

Ukoliko polijećeš i slijećeš iz Šengen zone, najčešće Wizz ne traži broj pasoša tokom check in.

Što se tiče svih ovih nedoumica oko greške u tituli i svih ostalih podataka, msm da ne bi trebalo praviti problem oko toga ali treba imati na umu da po pravilniku, može vam se odbiti ukrcavanje.

Imam nedoumicu oko prtljaga i leta Kijev - Sofia koji spada pod Wizz Air Ukraine

Tokom kupovine karte, nisam odabrao niti Large Cabin Baggage niti Checked In Baggage ali sada gledam pravila i sopstvenu kartu i ovako mi pise:

na karti:

Kyiv Zhulyany: Web check-in

Checked-in baggage: 1 bag

Large cabin bag

Pa ispod pise:

One way flight Kyiv Zhulyany (IEV) → Sofia (SOF)UAH129.00

Large cabin bagUAH0.00

Administration feeUAH80.00

Prema ovom, ispade da imam pravo na ovom letu jedan veliki kabinski prtljag i cak jedan cekirani prtljag BESPLATNO?

Sad citam pravila za Wizz Air Ukraine ( WAU) i pise ovako:

If your flight is operated by Wizz Air Ukraine (airline code WAU):

Passengers are allowed to carry only one piece of hand baggage with the maximum dimensions 56x45x25

Takodjer, prije cekiranja, nudi mi opciju 2 pcs of baggage ( cekirani prtljag) a na 1 st piece of baggage stoji 0 UAH.

Dakle, da li imam pravo na ova dva prtljaga besplatno i da li je neko vec putovao iz Kijeva sa Wizz Airom?

Hvala unaprijed.

Interesuje me putovanje za Baku, vidim da ce biti nova linija Budimpesta - Baku, cena povratne karte u septembru je nesto manja od 200 EUR (bez discount club-a) ,  da li mislite da vredi sacekati i da ce biti jos neki popust tipa ovaj sto je bio za sve 20 %. Ipak do septembra ima jos gomila vremena, ne znam sta mi je ciniti ? Ili imate jos neki predlog za Baku, ali mislim da je definitivno Budimpesta-Baku wizz odlicna opcija ?

Tu sam kartu platio prosle godine u septembru oko 50 evra povratna, nije cak bio ni discount, kupio pocetkom avgusta. Mislim da trebas jos sacekati, prerano je, zato je tako i visoka.

Tu sam kartu platio prosle godine u septembru oko 50 evra povratna, nije cak bio ni discount, kupio pocetkom avgusta. Mislim da trebas jos sacekati, prerano je, zato je tako i visoka.

Jel mislis za Baku ? Ne znam, i ja mislim da ne moze da skoci iznad 200 eur, ipak sto je mnogo mnogo je, al opet, daleka destinacija...

Ajde ko ima wizz discount club da nam nesto proveri, mozda imaju neki bag na sajtu :)

Kucajte tel aviv-katovice (jedan smer!), stavite datum 10.5. ili 13.5. Pise regularna cena 69,99, a sa discount clubom 19,99??? Ajde ko ima taj club da proveri samo da li je stvarno ta cena, neka simulira kupnju do kraja.

To mozes i sam.

Kliknes da zelis da se uclanis i pise ti:

Fare€19.99

Services€29.99 -  WIZZ Discount Club

Total in

EUR

€49.9