Posted December 8, 2012 Otkazivanja uvek ima ali ne mislim da je ovaj sneg dovoljno jak razlog za neko masovnije otkazivanje letova, bar ne za sada. Što se tiće Budimpešte, izgleda da su imali neki gadan problem sa strujom, ceo aerodrom i svi avioni su stajali gotovo 24h! Od jutros se sve vraća u normalu ali izgleda da je bio gadan haos. Čućemo već očevidce, ne može ni jedan dogadjaj da prodje bez forumaša. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2012 Никада у животу нисам летео и сада када сам приморан на лет хоћу прво па мушко low cost компанијом већ дуго одлазим на сајт Wizz air-а и покушавам да сконтам ову нову политику пртљага. Ако сам добро укапирао не морам да имам чекирани пртљаг већ могу само да понесем велики кабински пртљаг (1100 дин) и не морам да се замарам око чекирања и чекања торбе већ је понесем са собом у авион ? То је један део питања, а други део је опширнији и молим ако неко има стрпљења да ми објасни цео поступак резервације, одласка на аеродром и поступка који тамо морам да обавим јер први пут у животу идем на аеродром. Планирам да идем на јако битан пут и хоћу да покријем и сазнам све пре него што се упустим у куповину карте, јер не смем себи да дозволим да нешо забрљам xD Унапед се захваљујем Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2012 Što se tiče prvog dela pitanja, sve je tačno, nemam šta da dodam. Što se tiče drugog dela, odeš na Wizz sajt, odabereš let i datum kada želiš da putuješ. U nastavku izabereš da ćeš se čekirati preko interneta i koju vrstu prtljaga želiš da nosiš. Na sledećoj strani imaš dodatne opcije (koje ti i nisu potrebne), samo označi da ništa od toga ne želiš, upišeš svoje podatke i na kraju sve to platiš karticom ili bankovnom doznakom. Posle toga treba da se čekiraš preko interneta na strani za check-in (najranije 14 dana pred let) i za odlazak i za povratak, tu upisuješ i broj pasoša. Nakon čekiranja odštampaš karte (boardinag pass) i za odlazak i za povratak. Na aerodromu ja uvek idem na check-in šalter, mada to kao i ne bi moralo da se radi ako nemaš čekirani prtljag, ali bolje nego da me posle zbog nečega trkeljišu na izlazu. Nakon toga ideš na pasošku kontrolu, pa u avion i bon voyage! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2012 Da bi sve lakše "išlo", treba prvo otvoriti nalog na site Wizz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2012 a jos lakse ide ako malo koristis pretragu na forumu. iznenandjujuce je dobroh saveta u vezi tvog pitanja. samo malo dobre volje i to je to, da se ne bi ponavljali i punili forum temama koje su ispricace mnogo puta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2012 Postovani, Imam jedno pitanje. Danas sam izvrsio cekiranje preko neta karata (supruga, klinac 5 godina, beba 16 mjeseci i ja). Sve sam uraio kako pise i kada su mi dosle karte kod bebe koja se vodi na mojoj karti pise kod datum isteka vize, datum isteka mog pasosa? Iznenadio sam se u vezi toga jer kod bebe pasos ne istice taj dan nego ranije na par mjeseci ... MOLIM VAS OBJASNITE MI TO. Veliko hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 Zdravo svima! Imam nekoliko pitanja u vezi putovanja Wizz-om, posto putujem za par dana iz Beograda u Svedsku, a prvi put idem ovom kompanijom. 1. Da li se u avion kao rucni prtljag (onaj besplatan 42x32x25) moze poneti neka casa, flasa i sl. (prazna tj. bez tecnosti) kao suvenir? 2. I da li su striktni sto se tice tezine (10kg) prtljaga, pogotovo u ovo zimsko doba? 3. posto nosim jedan box cigareta u rucnom prtljagu, da li mogu kupiti jos jedan u free shop-u off: prelog za put do i od aerodruma NK u BG, po zimskom vremenu (nemam kola) Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 1. Da 2. Ne 3. Da Od Bg do NT autobus 72 sa Zelenog venca, ili minibus sa Slavije, ili taxi iz bilo kog dela grada SEARCH je mama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 Treba voditi računa o količini cigareta dozvočjenih za unos u EU bez plaćanja carine i poreza. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Hvala na odgovorima! Od Bg do NT autobus 72 sa Zelenog venca, ili minibus sa Slavije, ili taxi iz bilo kog dela grada SEARCH je mama. Koristim search i znam za te dve linije busa samo ne znam koliko su pouzdane :-\ jel ima neko mozda sveze info zadnjih 10-ak dana? Ako su ok ili imaju odstupanja do 30 min, onda je to prihvatljivo. U suprotnom mislim da mi je bolje da uzmem taksi odmah iz mesta stanovanja, nego da dolazim busom do BG pa onda od stanice da idem taksijem. @pedjalon Jel ok 2 boxa? Procitah negde da je dozvoljeno 1 box po osobi... ali nevideh to za carine i poreze... zato i mislim da jedan kupim u redovnoj radnji/trafci a drugi u free shop-u p.s. za sopstvene potrebe nosim cigarete, necu svercovati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Hvala na odgovorima! Od Bg do NT autobus 72 sa Zelenog venca, ili minibus sa Slavije, ili taxi iz bilo kog dela grada SEARCH je mama. Koristim search i znam za te dve linije busa samo ne znam koliko su pouzdane :-\ jel ima neko mozda sveze info zadnjih 10-ak dana? Ako su ok ili imaju odstupanja do 30 min, onda je to prihvatljivo. U suprotnom mislim da mi je bolje da uzmem taksi odmah iz mesta stanovanja, nego da dolazim busom do BG pa onda od stanice da idem taksijem. Kako to mislis...Linija 72 je podjednako ne/pouzdana kao i sve ostale linije u Bg, s obzirom da je sklopu GSP-a. Ako se bojis da ces zakasniti, a ti kreni ranije. Evo i reda voznje: http://busevi.com/index.php?view=details&id=114%3Alinija-72-zeleni-venac-aerodorm-qnikola-teslaq&option=com_eventlist&Itemid=26 Ili casti taksistu sa 20eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Pozdrav svima! Dugo citam forum, i konacno da resih da se uclanim. Vezano za cigarete u EU. Dozvoljeno je samo dve pakle po osobi, ali uvek nosim vise, nikad vise od boksa i nikad nisam imao probema do sad. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Linija 72 je dosta pouzdana, barem ja nisam imao nikakvih vecih problema. Pocetna stanica je Zeleni Venac, imas red voznje polazaka koji se postuje, osim ako su neke vanredne okolnosti. Putuje nekih 45min, ako se dobro secam i uglavnom nema zastoja, cak ni na mostu, jer je sad oslobodjena ona zuta traka za buseve i taksiste, pa se jako brzo prodje. Ubedljivo najjeftinija varijanta i ne vidim razlog zasto je izbegavati. Naravno, ako ti se vise isplati taksi direktno iz tvog mesta do aerodroma, nego bus do grada, pa peske uzbrdo do Zelenog Venca, pa bus 72, ti slobodno odaberi tu opciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Pozdrav svima! Dugo citam forum, i konacno da resih da se uclanim. Vezano za cigarete u EU. Dozvoljeno je samo dve pakle po osobi, ali uvek nosim vise, nikad vise od boksa i nikad nisam imao probema do sad. Дозвољен је (у принципу) бокс, једино Мађари када идеш друмским путем у Мађарску дозвољавају само 2 пакле Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 Pozdrav svima. Prvo da kažem da sam pre nedelju dana prvi put leteo Wizzom i da sam kartu platio bankovnom doznakom i da sam pratio uputstvima sa foruma i da je sve prošlo u najboljem redu. Dakle, hvala svima što su davali detaljna uputstva na forumu. E sad, zanimaju me dve stvari što se tiče tih promocija u vidu popusta na karte. 1. Da li postoji neko pravilo kada to bude? Tipa: pred velike praznike, na svaka dva meseca isl? 2. Da li kada je taj dan promocije bude vidljivo da se odobrava popust na homepage-u, ili npr. treba započeti proces kupovine karte i onda od jednom iskoči nešto tipa 'surprise, surprise... dajemo vam popust...'? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 01. Nema pravila, i 02. Pošalju info na mail. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2012 A obicno kad i posalju promocije na mejl, tipa, dajemo 20% popusta, par dana pre tog podignu cene Najbolje je pratiti sam cene za odredjenu destinaciju, ceprkati povremeno odredjene datume i pratiti sta se ovde pise, narocito u temi "Jeftine aviokarte". Obicno ne reklamiraju cene od par evra, a i takve se mogu naci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2012 Ok. Hvala vam obojici. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2012 Molim vas za pomoc posto vec ludim. Ceo dan pokusavam da se cekiram ali.. dodjem do koraka gde treba da ubacim podatke, br pasosa, datum rodjenja itd...unesem sve to..nasla sam da umesto brojeva za vizu stavim 6 nula i zemlju u koju idem..sve to uradim..kliknem ok i izadje mi : Sorry, something is wrong 500 Internal server error. An error has occurred. Please try again. If the error persists, please contact the airline. Zvala sam ih, cekala 5 min i na kraju su me izbacili...poludela sam. Da li je neko imao slicna iskustva?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2012 Kada je let? Ne može pre 14 dana od leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2012 Nije 14 dana. Beograd-Eindhoven 26.12. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2012 Procackaj WIZZov sajt , sekciju NEWS bila je neka objava vezano za chekiranje, ne mogu da se sjetim, mozda ti je tamo objasnjenje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 Molim vas za pomoc posto vec ludim. Ceo dan pokusavam da se cekiram ali.. dodjem do koraka gde treba da ubacim podatke, br pasosa, datum rodjenja itd...unesem sve to..nasla sam da umesto brojeva za vizu stavim 6 nula i zemlju u koju idem..sve to uradim..kliknem ok i izadje mi : Sorry, something is wrong 500 Internal server error. An error has occurred. Please try again. If the error persists, please contact the airline. Zvala sam ih, cekala 5 min i na kraju su me izbacili...poludela sam. Da li je neko imao slicna iskustva? Ja sam imala taj problem, zvala ih i čekala čekala i čekala i javili se, držali me na vezi neko vreme, da bi mi se iz neke opet javila ta riba i rekla "sačekajte još malo" i ja čekam, i onda se na kraju javila i rekla "evo rešeno je, možete se čekirati", umesto da mi je rekla "sad ćemo mi to rešiti, probajte za 20 minuta da se čekirate. -.- To što sam ja silne pare dala na taj poziv (i još mislim da sam ih 2 puta zvala zbg nečg drugog), to nikom ništa. -.- Tako da, zovi ih i čekaj, javiće ti se neko sigurno. Ako ti baš bude predugo, probaj opet, ali mislim da sama nećeš rešiti taj problem. Btw, jedno pitanje. Šta mislite, da li ću moći u ručnom prtljagu da prenesem pincetu? Makazice neću nositi, znam da bi mi to smaknuli, ali za pincetu ne znam. Mis'im, po njihovoj logici verovatno ne može jer ću ja, eto, nekom iskopati oči time, ali da pitam kakva su vaša iskustva (ovo je, pretpostavljam, pitanje samo za devojke xD)? Još nešto. Upravo sam se čekirala, i vidim da sad ima samo jedna strana za štampanje. Je l' to nešto novo? Mislim da je neko spominjao da su menjali, ali zaboravih, pa reko' da proverim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 exkluziv u wizzu mi ističe za mesec dana a na bilo koju pretragu letova mi uračunavaju novo članstvo od 20e iako sam sto puta jasno u početku štiklirao ono ,,ne hvala,, za obnovu članstva. čak i kada idem do kraja za navodno plaćanje leta -stoji ta cena 20 evra veća,smaraju ubija me to (ili im exkluziv važi 11 meseci kvarnjaci) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites