Posted May 3, 2012 A u kom to periodu vazi ponuda? I za koji deo grada? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2012 Ponuda više ne važi, tj stan se ne izdaje do daljeg. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2012 Da li neko zna da li je bezbedno ostaviti auto na 10 dana negde u Budimpešti gde se ne plaća parking i ako zna da li bi mogao da navede gde se to mesto nalazi? Da li postoji neka relativno jeftina ili čak besplatna mogućnost parkiranja u blizini budimpeštanskog aerodroma? Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2012 Mi smo parkirali pored ovog parka 3 noci i nije bilo problema, a i besplatno je (videces znak za parkiranje). Ako nema mesta onda mozes bilo gde u Arpad fejedelem utja, na keju ces videti vise parkiranih kola. Na ovoj mapi mozes videti gde se nalaze besplatna parking mesta, npr. imas nesto blizu aerodromu u XVII okrugu, a u VIII i IX okrugu ne verujem da je bezbedno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2012 Imam nekoliko sati u Budimpešti (avion za dalje) pa ako znate gde je dobro da se kupi nešto za jelo ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 Jel moze neko da postavi link nekog ok i jeftinijeg hostela u Budimpesti, iz sopstvenog iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 U Királyi Pál ulici. to je od zelenog mosta, prema nacionalnom muzeju. i onda prva ulica sa leve strane na pocetku kalvin ter-a. jedno 100 metara udjes u ulicu i sa leve strane. ne znam ime hostela ali je cena oko 4 eura za nocenje, to je veliki stan u zgradi. nadji na hostelworld ime ili na gmaps. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 ja u Budimpešti uvek spavam ovde http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Marco-Polo-Top-Hostel/Budapest/671?sc_sau=avdc&sc_pos=89. 10 evrića u 12 krevetnoj sobi. Više im ne dam ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 kad putujem avionom iz budimpeste, ja uvek odem do hotela cheescom, koji se nalazi na zadnjoj stanici metroa plave linije , kobanya, i odatle mi je 201 na dvesta metara a dvokrevetna soba, ako se uzme na vreme je 21 euro, a i fino je ako stizes jako kasno, taksi koji se bukira preko hotela je 1250 forinti po osobi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 U Királyi Pál ulici. to je od zelenog mosta, prema nacionalnom muzeju. i onda prva ulica sa leve strane na pocetku kalvin ter-a. jedno 100 metara udjes u ulicu i sa leve strane. ne znam ime hostela ali je cena oko 4 eura za nocenje, to je veliki stan u zgradi. nadji na hostelworld ime ili na gmaps. Koliko god hostela da ima po sajtovima, nijedan u toj ulici nema noćenje po ceni od 4 eur, nego minimalno 6 eur. Otkad je ta cena? A po opisu lokacije izgleda da se radi o Downtown hostelu, koji na Hostelworld ima samo private rooms. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 ja sam bila u Boomerangu bio je OK, ali ne razumem sto ne pretrazis sam na sajtu, cene se menjaju, a sto se ocena hostela tice one su prilicno realne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 U Királyi Pál ulici. to je od zelenog mosta, prema nacionalnom muzeju. i onda prva ulica sa leve strane na pocetku kalvin ter-a. jedno 100 metara udjes u ulicu i sa leve strane. ne znam ime hostela ali je cena oko 4 eura za nocenje, to je veliki stan u zgradi. nadji na hostelworld ime ili na gmaps. Koliko god hostela da ima po sajtovima, nijedan u toj ulici nema noćenje po ceni od 4 eur, nego minimalno 6 eur. Otkad je ta cena? A po opisu lokacije izgleda da se radi o Downtown hostelu, koji na Hostelworld ima samo private rooms. mislim da je to taj. drzi ga neki poljak, ali to nije ni bitno. ima tri ili cetiri sobe i uvek kad smo leteli pa nam je trebalo nocenje bili smo sami u sobi. nisam siguran ali mislim da nije bilo vise od 5 eura u forintama jer su uvek u hostelu racunali neki visok kurs povoljniji nama ne znam zasto. i naravno nije potrebna rezervacija preko interneta vec smo se uvek tamo samo pojavljivali na licu mesta i do sada nije bilo komplikacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2012 Ako na kratko ,na nekoliko dana, treba da parkirate auto zbog odlaska na budimpestanski aerodrom, provereno najbolje mesto gde vas auto mozete da parkirate je u ulici gde se nalazi muzej starih aviona na otvorenom sa leve strane aerodromskog kompleksa. Znaci, kada izadjete iz zadnje velike leve krivine pre samog dalaska na aerodrom, prvo sto mozete da ugledate sa leve strane su nekoliko starih aviona. Postoji jedno jedino moguce skretanje levo, koje vas vodi ka muzeju. U ulici postoji parking koji je sa leve strane puta neuredjen a sa desne sredjen. Na prvi pogled deluje onako bezveze i poludivlje, ali je skroz ok. Pritom je besplatan. I bezbedan, jer je veliki prolaz automobila i osvetljeno je nocu. Jedina povrsina oko aerodroma na kojoj jos uvek moze da se parkira a da se ne naplacuje. Do terminala treba da se pesaci nekih 10 do15 min sa stvarima. Provereno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2012 Ako neko želi da mi se pridruži u autu, 2-3 osobe, do Budimpešte, 15. 12. 2012. Polazak iz Novog Sada. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2012 Ovako. Treba mi mala pomoc. Planiram vikend pre nove godine da sa devojkom odem na 2 dana (2 noci 3 dana) u Budimpestu. Gledao sam po raznim agencijama ali nigde ispod 75 evrica po osobi nema. Sto se samostalne rezije tice, citajuci prethodne postove video sam da je najisplatljivije ici vozom. Sto se smestaja tamo tice najpovoljnije sto sam nasao je neki hostel od 12 evra za noc u dvokrevetnoj sobi (to je jedini uslov koji imam od strane devojke .gif' alt='::'> ). Generalno sve bi izaslo po osobi 50! E sad pitam, mozda neko zna i za nesto povoljnije pa da mi preporuci. I cisto da se zna, ni ona ni ja nikada nismo bili tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Po je meni ta cijena od 12 eura po osobi za dvokrevetnu sobu dobra, ne vjerujem da ces naci jeftinije. Ja krevet u spavaonici (dorm room) obicno platim 8-10 eura. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Vidi hostel blue Danube,mi smo bili u njemu smesteni,u samom centru,13e smo placali,soba,kuhinja,wc i kupatilo odvojeno,savrseno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Ja bih ti preporučio ovo. Gledaš samo prvu opciju. To je apartman u centru Budimpešte za 29€ noć. U odnosu na hostel daleko bolje. Inače stan je dvosoban pa može poći još dvoje za iste pare, što iznosi 7,25€ noć po osobi. Ostale sobe se odnose na kuću koju vlasnica ima van Budimpešte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Ok, ok hvala drugari svima. Nasao sam i ja na ovom Booking.com-u jednu dosta povoljnu ponudu ali mi treba kreditna kartica za rezervaciju mada koliko vidim ovde gore ne treba. Videcu jos, razmislicu ali svakako hvala svima sto ste odvojili po par minuta svog vremena da ovde zbog mene nesto napisete Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Ne mora kreditna kartica, prolazi nekad i sa debitnom. Ako imas neku karticu, probaj da rezervises. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Imam debitnu. Strahovoto sam protivnik placanja putem interneta! Nikada do sada nisam ali na kraju cu verovatno morati da probam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 Možeš sigurno koristit i debitnu karticu. Ja sam preko bookinga rezerviro hostel u Carigradu i ni bilo nikakih problema, čak sam i pomico dane. njima to služi samo ko garancija ako ne bi htio platit. Ja sam na kraju platio u cash-u jer se Turčin kad sam ga pito jel može keš u eurima nakesio i reko: "Normalno, euri su najbolji!" i zaokružio cijenu na malo manje naravno! Ako bi bilo problema, onda booking urgira, al mislim da je potpuno sigurno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2012 preko 30 puta bukirano sa booking.com. razne kartice - visa diners americen master, kreditne, debitne i nikad nije bilo problema sem jednom za smestaj u portugalu kad je hotel naknadno postavio uslove otkazivanja i skinuli mi novac, ali je posle prepiske sa booking.com taj novac vracen od strane booking.com jer nisu hteli da izgube musteriju a hotela vise nema na njihovim stranicama , tako da ako procitas kako treba sve uslove, nema problema sa booking.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2012 Imam debitnu. Strahovoto sam protivnik placanja putem interneta! Nikada do sada nisam ali na kraju cu verovatno morati da probam. Druze, nema razloga da brines Osim paranoje, ili neobavestenosti, ne vidim nijedan zdravorazumski razlog da bi bio protivnik placanja putem interneta. Svi mi ovde placamo tako, to je nesto sasvim normalno. Probaj svidece ti se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2012 Поштовани форумаши, уступио бих возну карту Будимпешта Београд првом који ми се јави приватном поруком. План је био да се из Пеште вратим возом али сам ипак допутовао комбијем па је карта остала неискоришћена. Карта важи још 20ак дана, из Београда сам. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites