Posted May 22, 2014 Ne znam koju ti Intesinu karticu imas, ali na mojoj pise Visa electron.Ne verujem da je fluege.de neki nepouzdan sajt, samo je ocigledno negde zaskripalo. Ali, vazno je da si se ti ipak snasao i kupio kartu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2014 (edited) Ahamm, kapiram. Ti imas ovu -> http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=449A ja ovu karticu, kao i pola Srbije -> http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=451Uglavnom, sto ti rece...Najbitnije da je problem resen i to za manje para. Edited May 22, 2014 by d.stole Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2014 Ja imam obe Ali, sve sto sam govorio, vazi za ovu Visa electron. Internet karticu skoro da nisam ni koristio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2014 Ja sam sa internet karticom sve zavrsavao. Posle sam uzeo i electron jel ima mogucnost placanja u radnji i podizanje kesa sa automata u inostranstvu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2014 (edited) Pozdrav jel ima neko iskustva sa kupovinom preko sajta avio-karte.biz?Verujem da je sad skroz ok, nego gledam da kupim povratnu kartu Bg-Frankfurt za kraj septembra, ali na Lufthanzinom sajtu, za povratni datum pise da je prodato, dok na gorepomnutom sajtu moze da se kupi za taj povratni datum (pocetak oktobra)? Pa sad ne znam da li mi se isplati da "rizikujem" kupovinom mesta koje je vec prodato ( ili mozda oni imaju neki rezervsan kontigent)?Hvala Edited May 29, 2014 by rale Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2014 Ne znam za taj sajt konkretno, ali nije neuobicajeno da na jednom mestu pokaze da ima karata a na drugom da nema, bas zato sto neke agencije dobiju odredjeni broj karata da prodaju.Vidi kakve su cene na sajtu airfasttickets.de, mozda bude jos nesto povoljnije, raspravlja se o tome na temi o jeftinim aviokartama na forumu, baci oko tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2014 Dragance,hvala na odgovoru taj nemacki sajt mi je izbacio neke zaista zanimljive rezultate, i dobih nekih 30e manju cenu. Ako su pouzdani ( a vidim na forumu da jesu), veceras cu da kupim.Hvala jos jednom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2014 (edited) Ponavljam se, izvinjavam se. Pisala sam već na temi Jeftine avio karte.Našla sam ovaj LH let za Bolonju ovde http://bit.ly/UuziR4 (prva opcija). Kaže 310 evra.Ako se ode na LH sajt, cena je mnooogo viša. Interesuje me da li je ovo krajnja cena za plaćanje i da li će dodati još nešto i, pošto nikada nisam kupovala preko posredničkih agencija, da li su ovi Airtickets 24 sigurni, kakva su vam iskustva sa njima. Hvala mnogo svima!Daniela Edited July 24, 2014 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2014 (edited) Niko... Skyscanner me poslao na Bravofly, kad sam sve popunila pa na CONFIRM, kaze: Access denied, you don't have right... bla bla. Sto? Sta ce sad da bude? Da idem na neki drugi sajt ... e, breee. Edited July 24, 2014 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2014 Iz drugog puta uspelo (valjda mi nece dva puta skinuti pare ). Poslali su mi confirmation email. U njemu imam ID booking - devetocifreni broj, a posle i Electronic ticket number - trinaestocifreni broj. Sta sad? Samo sa pasosem idem na aerodrom? Nema check-in ili tako nesto?Svaka pomoc i savet mi je dragocen jer mi je ovo prvi put da ovako kupujem karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2014 sa pasosem na aerodrom , imas cekiranje sem u slucaju da kompanija i aerodrom dozvoljavaju online cekiranje . jos moj savjet ostampaj tu el kartu za svaki slucaj . u nekim zemljama te nece bez toga pustiti na aerodrom (posle moze cekiranje i sa pasosem ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2014 Budva je u pravu, sa pasošem možeš uraditi check-in na aerodromu. Ukoliko si kartu uzela za Lufthansu, možeš proveriti status preko https://www.lufthansa.com/xx/en/My-Bookings uz Booking Ref Code (na primer, RMT33W) koji bi trebalo da si dobila uz elektronsku kartu. Takođe, preko sajta možeš rezervisati i sedište u avionu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2014 Hvala vam mnogo @sofra i @budva! Korisne informacije, narocito za ovaj sajt! Znaci, nista check-in preko neta, samo pasos u ruke i na aerodrom! Jeee ;-) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 Zdravo.Trebao bih danas da kupim kartu Beograd - Varšava. Otišao sam na sajt AirSerbia, jer mi se učinio kao dosta siguran za plaćanje preko neta ali je sajt izgleda nešto malo skrenuo sa puta i već dva sata me vraća na početnu stranicu. Zamolio bih vas da mi date neki drugi, bilo kakav način za kupovinu te karte, jer je danas moram uzeti. Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 Uspio sam. I stavio sam Mr. ispred svog imena. Nadam se da neće biti problema u vezi toga. Jel neće? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 Uspio sam. I stavio sam Mr. ispred svog imena. Nadam se da neće biti problema u vezi toga. Jel neće? Ako si odabrao Mr. kao polje Titula, biće sve okej. Ako si napisao da se zoveš MrPetar, onda verovatno neće biti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 Da, stavio sam kao titulu, jer sam više gospodin nego negospodin. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2014 ja imam visa electron karticu,i dosad sam lagano uzimala kartu na netu,wizzair,a danas me trazee neki token?? jel to do banke ili? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2014 Cao svima!Prvi put sam malopre rezervisala karte online (preko Momondo,i skypicker ) u roku o 10 min stigao je mail o potvrdi i e-tickets. Prilikom popunjavanja obrasca za rezervaciju nisu mi trazili broj pasosa nego su posle poslali jos jedan mail *details about travel document*(broj pasosa) ili opcija *i will check in myself* i kliknem slucajno na ovo drugo. Znaci ja zapravo nigde nemam ostavljen broj pasosa, da li moze to da mi predstavlja neki problem na aerodromu? Nadam se da mi pitanje nije glupo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2014 Neces imati nikakvih problema, a sta bi trebala dalje zavisi koja je kompanija u pitanju...kod vecine "normalnih" kompanija je dovoljno da se pojavis sa svojim pasosem na aerodromu, dok kod pojedinih low-cost kompanija mozes (i bilo bi bolje) da se cekiras ranije iz fotelje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2014 Neces imati nikakvih problema, a sta bi trebala dalje zavisi koja je kompanija u pitanju...kod vecine "normalnih" kompanija je dovoljno da se pojavis sa svojim pasosem na aerodromu, dok kod pojedinih low-cost kompanija mozes (i bilo bi bolje) da se cekiras ranije iz fotelje...Hvala na brzom odgovoru, zaboravila sam reci da je u pitanju Easy jet Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2014 Molim vas pomoc,opet ja, duduk i pocetnik. Dakle nakon onog sto sam napisala u prethodnom postu, ja sam kontaktirala ljude iz skypicker preko kojih sam kupila kartu i lepo su ljudi odmah odgovrili,dala sam i ostale podatke, i receno mi je da ce online check-in uraditi 20. okt o cemu ce me obavestiti mailom i poslati boarding pass. Taman pomislim valjda sam sve uradila kako treba,i ajde da vidim kako se krecu cene karata na istom sajtu gde sam to i dosad gledala (momondo i skyscanner) i jednostavno ne pokazuje mi uopste easy jetove letove (za bilo koji datum), niti wizzair (ni na jednom sajtu) I kad pogledam listu avioprevoznika koje se pretrazuje ne postoji niti easyjet niti wizzair. Bukvalno poslednjih nekoliko dana nonstop sam pretrazivala sve letove i trazila najbolju varijantu. Ne razumem, Takodje sam se uspanicila jer sam otisla bas na easyjet sajt registrovala se da proverim da li postoji neka potvrda o rezervaciji i nema nista na mom imenu (ne znam da li ovo ima neke veze sa time sto mi je teta rekla tek za 20.okt?) Ne znam da li sam na dobro mesto postavila pitanje,nadam se da ne pitam gluposti, razlog zbog kog panicim je sto sam vezana datum i u pitanju je selidba. Hvala unapred ako neko moze da mi ikako odgonetne nedoumice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2015 Nemogu da izvršim plaćanje sa Visa Electron Inspire Intesa banka, kod Easy jeta.Banka kaže da je sve u redu sa karticom.Da li je neko imao sličnih problema kod Easy?Hitno je.Ovo mi izbaci:Please review the details you have provided The card type you have specified (e.g. Mastercard, Visa) does not appear to match the card number supplied. Please check that the card type selected is correct. Please enter a valid card expiry date Please enter the correct security code: 4 digits for AMEX cards or 3 digits for all other cardsThe fields in question are highlighted below. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2015 Da li imas dovoljno novca? Oni rezervisu do 10% vise Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites