Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Je l ima neko jeftinu kombinaciju za Chicago? Kraj maja ili pocetak juna? U jednom smeru, moze Beograd, moze Budimpesta i obliznji aerodromi...

U postu iznad tvog ima link sa cenom od 419EUR od Beograda do Cikada.

Kod legacy carrier-a, karta u jednom smeru ce biti skuplja od povratne.

Video sam link iznad mog posta, ali su datumi koliko vidim novembar? 9. do 30. novembar.

I bas sad trazeci vidim koliko su skupe karte u jednom smeru...zasto imaju takav koncept? Sta da radi neko ko ide na par meseci i ne zna tacan datum svog povratka...

Bukvalno sve sto sam nasao u jednom smeru je par desetina evra skuplje od povratnih karata za istu destinaciju. 

Sta da radi neko ko ide na par meseci i ne zna tacan datum svog povratka...

Kupi [nesto skuplju] fleksibilniju kartu koja dozvoljava promenu datuma povratka.

A u slucaju da ne zna iz kog se grada vraca? :)

Onda kupi skupu kartu u jednom smeru.

Imaj u vidu da [za non-US residents] mogu da ti traze dokaz o povratnoj karti kao uslov za ulazak u zemlju.

Mnogo losa ideja kupovati kartu u jednom smeru za US ako nisi drzavlljanin. A Karta u jednoom smeru moze da  se nadje sa ok cenom preko agencija, recimo devojka kada je dolazila iz US platila je 700$ njen cale povratnu 1200$.

Ma, uzmi povratnu, ako je jeftinija od one u jednom smeru, pa makar je posle i ne iskoristio. Pa kad resis da krenes kuci, ti lepo kupi drugu kartu u jednom smeru.

Ili, uzmi bilo koju povratnu kartu, s tim da povratni let ima opciju zamene datuma uz doplatu.

Poštovanje za članove ovog foruma.

Zovem se Miloš i ovo je ujedno moj prvi post na ovom forumu.

E sad pitanje vezano za ovu temu :) Planiram u maju da idem na Majorku, tačnije u Palmu. E sada me interesuje da li bi mogle da se nađu malo povoljnije karte na sajmu turizma koji je trenutno u toku?

Pozdrav M.J.

Ma kakav sajam turizma i agencije, kupis sam kartu iz Rima ili Milana za 50 evra povratnu sa ryanairom, a do Italije se dovuces busom/avionom.

Ryan leti iz Rima sa Ciampina i jesu povoljne karte u terminu kada meni odgovara ali problem mi je doći iz Beograda do tog aerodroma. Iz Milana je osetno skuplja karta nego iz Rima.

Moze mala pomoc, trazim let

Beograd - Los Angeles - Beograd

24.07 - 19.12 ( povratak je fleksibilan +- 2,3 dana )

http://www.flugladen.de/checkout/flightresults?#&_fromhome=true&p_type=F&__lanid=1031&oneway=0&out0_dep=BEG&out0_arr=LAX&out0_date=20150724&out0_time=&in0_date=20151219&in0_time=&in0_dep=LAX&in0_arr=BEG&adt=1&chd=0&inf=0&cls=Y&pagesize=10

Nasao ovo najjeftinije...  Mada koliko vidim ide jos 20e na opciju placanja Visom... hvala :)

Mozda i do NY pa nekim LowCoast-om do LA

Pre neki dan je drugarica pazarila povratnu BG-NY za 420 evra. Nisam pregledao po sajtovima, samo ti iznosim informaciju koju imam. :D

Ryan leti iz Rima sa Ciampina i jesu povoljne karte u terminu kada meni odgovara ali problem mi je doći iz Beograda do tog aerodroma. Iz Milana je osetno skuplja karta nego iz Rima.

Wizzair iz Temišvara leti do Čampina, samo ne znam kako se uklapaju termini s Ryanom.

Sad sam gledao ali ne uklapaju mi se baš termini.

Mogu da putujem u periodu 23.05.-25.05. za odlazak a 05.06.-06.06. za dolazak u Srbiju.

Do koliko para mogu da smatram da je ponuda dobra?

@Skipper, Wizz ti leti iz Budimpeste do Majorke, a i iz Bukuresta, mislim da ti je to najjednostavnije, imas prevoze do aerodromaa u Budimpesti, izguglaj malo.

Edited by Hermesa

Aha, sada videh...

Pa, realno je da ovako, tri meseca unapred  bez mnogo cimanja nadjes povratne karte za do 200 Eur . Dal' ce to tebi da se isplati il ne u odnosu na Air Serbiu, na tebi je da procenis, kao i to koliko ti se cima.

Sto se Ryan air-a tice, meni se mnogo puta vise isplatilo da letim iz Bratislave, jer je prevoz lako i jeftinije organizovati nego preko Italije - imas redovne kombije "od vrata do vrata" za oko 60 Eur, voznja nije duga, i mozes da je priblizno tempiras (kao sa Gea Tursom) 

Baci pogled i na TUIFly, izbacuju neke akcije u tom periodu (npr. iz Minhena)

Valjda što nemam nekog iskustva u traženju karata ali ja ne uspevam da nađem ništa što je blizu te cifre od 200 €. Uglavnom je sve dosta skuplje.

Ako hoces sto jeftinije da prodjes, iscimaj se malo, odspavas na aerodromu do narednog leta, imas sve na netu.

rajanom iz bratislave za palmu direktno, 25. Maja do 05. Juna za 122 eura.

pogledaj na google flights, dosta je dobra pretraga, a za rezervaciju i kupovinu koristi direktno aviokompanije.

Hehe, lepo je to. Ja bih se i iscimao ali nece zena. Ako nadjem povoljnu vezu za Bratislavu iz Beograda onda cu uzeti ovo u razmatranje.

Do Bratislave su veze odlicne, kombi  prevoz, ostave te na aerodromu, preko Hricka ili nekog drugog u najskupljoj varijanti 70 Eur povratne karte.

Poštovanje za članove ovog foruma.

Zovem se Miloš i ovo je ujedno moj prvi post na ovom forumu.

E sad pitanje vezano za ovu temu :) Planiram u maju da idem na Majorku, tačnije u Palmu. E sada me interesuje da li bi mogle da se nađu malo povoljnije karte na sajmu turizma koji je trenutno u toku?

Pozdrav M.J.

Pogledaj imas dobru konekciju preko Zeneve do Majorke 21.5-5.6. sa easy-jetom..samo kupiti karte koje ti cenom odgovaraju a malo sacekati za let Zeneva -Majorka koji mislim da ce padati pa kupiti kad pojeftini u tom smeru....sve druge karte su prihvatljive... :mah:

Ima li jos onih promo kodova za kupovinu na sajtu Alitalije?

Ako ima, gde ih naci i na kojoj verziji sajta ih koristiti?