Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Probacu onda ja veceras preko Telenor mastercard kartice.

mozes da platis bilo kojom samo da je za placanje preko neta, a ako ne uspes posudicu ti moju visu u inat salterusi :dance:

Probao sam da platim preko vise i maestra ali mi odbija transakciju. Pri tom mi sredstva na racunu nisu ostala rezervisana.

Da li imas 6% vise od trazene sume jer toliko dodatno rezervisu pa posle vrate? Ne znam sta ti je u pitanju

Ma ima na racunu dovoljno sredstava da se kupi 6 karata a ne 2 koliko meni treba.

Zvao sam korisnički servis i pokušali su i oni da mi izvrše naplatu po ceni koja je na sajtu i ne prolazi. Na kraju su mi rekli da ipak mora kreditna kartica a ja to ne koristim. Da mi učini uslugu ostavila mi je rezervaciju večeras do 20h ako uspem nekog da nađem da mi plati.

Na kraju sam uspeo da uzmem karte ali i to je imalo raznih problema. Pronađem osobu koja bi mi uzela karte i ima american express i visa k. kartice. I gle čuda AS ne prihvata american a na visi je limit 200-300 rsd manji od iznosa karti <_<

Srećom pa smo brzo našli drugu osobu i prošlo je sve ok. Na kraju su me karte koštale malo preko 30k rsd po osobi.

Ja ne znam kakav ti problem imas sa tim kartama ko da kupujes ne znam ni ja sta :) Al eto konacno gotovo

Imam problem sa zenom zato sto nece da eksperimentisemo i pravimo avanture :-D

Promotion Pegasus› Take off to Turkey This Spring

Book now for 20% off flights to Turkey between 1 April and 15 July with Pegasus’ exclusive Spring Sale! Book your flights on flypgs.com/en before 13 March for your chance to fly to Istanbul - the city bridging Europe and Asia –, to visit Cappadocia with its picturesque fairy chimneys, or to explore any of our many destinations for their natural, cultural and historical splendours!

0483300406.png

Budimpesta - Bogota (i Kali) za dosta datuma do decembra ove godine.

Iz Beograda, 100eur skuplje.

@traveleasy koji pretrazivac letova koristis?

Ovo poslednje je [neki evropski] Kayak.

@Skipper kao sto rece jms ovo je kayak, a pored njega momondo, skyscanner, google flights, ita matrix.

Budimpesta - Langkawi / Penang / Kota Kinabalu

7513122818.png

5484138328.png

9433213410.png

Edited by traveleasy

Na kraju sam uspeo da uzmem karte ali i to je imalo raznih problema. Pronađem osobu koja bi mi uzela karte i ima american express i visa k. kartice. I gle čuda AS ne prihvata american a na visi je limit 200-300 rsd manji od iznosa karti <_<

Srećom pa smo brzo našli drugu osobu i prošlo je sve ok. Na kraju su me karte koštale malo preko 30k rsd po osobi.

Izvadi Visa electron od Banke Intesa, ne kosta te nista, kartica je debitna, ali prolazi na svim sajtovima koji traze iskljucivo kreditnu karticu.

Onda ne znam, moguce da postoji neki problem i da zaista ne moze, ili si mozda negde zabrljao, sa odabirom tipa kartice ili slicno. 

Nisam placao sa intezinom vec sam pokusao sa debitnom karticom vezanom za dinarski tekuci racun. Mislio sam da mi je to bolja opcija posto se naplata vrsi u dinarima pa izbegavam trosak konverzije. Mozda bi ta devizna intezina prosla ali to sad neznam jer nisam imao dovoljno evra na racunu da platim karte a posto je bio vikend ne bih mogao ni da uplatim na racun. Uglavnom cimanje oko trazenja kreditne kartice mi se isplatila posto sam uhvatio poslednji trenutak za te karte od 30k rsd po osobi. Sad su minimum 2k skuplje.

Izvini na glupavom pitanju da nije malo mnogo 260/270 eura do Palme ?

100-120 beg-rim ili mxp i odatle easy/ryan onako napamet 100 max. Ukupno 200-220 npr...... na dve karte 100-njak razlike,uz prihvatljivu dozu rizika. ?

Preskupo je platio karte al dobro, tako je hteo. Moglo je to 100evra manje po osobi.

Izvini na glupavom pitanju da nije malo mnogo 260/270 eura do Palme ?

100-120 beg-rim ili mxp i odatle easy/ryan onako napamet 100 max. Ukupno 200-220 npr...... na dve karte 100-njak razlike,uz prihvatljivu dozu rizika. ?

Pa neznam stvarno da li ja nisam uspeo da nađem nešto povoljnije ali za termin kada je meni odgovaralo ovo mi je najbolja varijanta. Ide nas dvoje, imali bi 2 kofera za čekiranje i onda tu razliku pojede ta doplata za prtljag. Gledao sam i varijante preko Rima (bila do skoro akcija na Alitalia 99€) ili Milana ali nisu mi se baš uklapala vremena i na kraju mi se sve svodi na isto. Takođe gledao sam i iz okolnih zemalja ali opet ništa ne bih dobio. I meni je izgledalo da ću relativno jeftino proći ali kada sam krenuo da tražim video sam da ne ide tako glatko.