Jeftine avio karte

4,721 posts in this topic

Narode i narodnosti, 

Da vas obavestim kako je prošlo. Nekih 15 dana od uplate onih letova su na kraju flugladen.de-ovci refundirali sve do zadnje pare, mogu vam reći da je ono bilo neprofesionalno samo tako, svaki dan slanje mailova, pola Srba iz Nemačke su ih stalno zivkali, ma nema šta nije urađeno... tako da, ako vam se desi isto, samo imajte živce kao palamare, i sve će da bude u redu. :)

Jedno pitanje za vas, pošto nemam predstavu. Tipa kupim kartu za let A do B. Platim je npr 300 eur. Onda se pre leta predomislim i zaželim npr. da ukrcam i biciklu u avion. Da li se nešto dodatno plaća, koliko, da li je po kg itd? Kontam da ta pravila (cenovnik po kg ako postoji) variraju od kompanije do kompanije. Eto, mala pomoć. Hvala.

Pa, upravo to Tales . Moraš na njihove sjtove da vidiš konkretne odgovore.

Kod velikog broja kompanija je moguće do "poslednjeg momenta" dokupiti prtljag i sl.

Mislio sam da je tipa ujednačenije kod svih ili tako to. Aha, znači to se kategoriše kao ''dodatni prtljag'', ok. Ima i opcija ''sportska oprema'', pa sam se zato bunio, jer nemam pojma šta je. A mrzelo me da prčkam po sajtovima ponaosob, rekoh imam experte ovde! :D

Ok, sad ću da bacim pogled na potencijalnim sajtovima.

.......

PS Hahaha, ovo bre boleština, gledam na Qatar sajtu, da transportuješ bajs iz Evrope do Azije par stotina dolara! :D Pa ja ovde za te pare ima da kupim bruku dobar bajs! 

Edited by Tales

Drugari, jel' ima neko dojavu kako najjeftinije do Buenos Airesa (ne mora iz Beograda) u periodu druga polovina Novembra - druga polovina Februara (tri meseca bih prezimio tamo)?

Hvala!

Drugari, jel' ima neko dojavu kako najjeftinije do Buenos Airesa (ne mora iz Beograda) u periodu druga polovina Novembra - druga polovina Februara (tri meseca bih prezimio tamo)?

Hvala!

Sta si ti najjeftinije nasao?

Hvala ti, jms_uk. Ali vidim da su ukinuli easyJet liniju do milana iz beograda :(

Drugari, ajde mala pomoć. Elong i ctrip, kineski sajtovi, počeli da me nerviraju žešće. Konstantno danima daju nepostojeće letove, ja procesuiram do same kupovine, i onda poruka FAILURE sa onim ogromnim X. Pokušalo se sa drugačijih kompova, iz Tajvana, Srbije... ista prevara. Kad izaberem neki drugi, skuplji, onda ide regularno na plaćanje. Ne razumem poentu toga da vam daju taj lažan let? 

Evo, proverite i sami: Sofia-Shanghai 29.avgust Qatar, ili Sofia-Hong Kong 28.avgust isto Qatar. Kod Tajvanca npr. nije bio ponuđen taj lažni let, dok je u svim ostalim slučajevima bio. Inače, praznim istoriju, kukije, probao sam na više broswera, isto, isto, isto, frustrirajuće!

Ako neko slučajno iskopa na tim relacijama i za te datume tu u intervalu 300 i koji evro, neka javi, vrlo sam zahvalan.

Takođe, ShanghaI-Belgrad-Shanghai, isto avgust povratna, tipa 5-30.avgust, nema ispod 1200 eur. To je neka baš baš bolesna cena. Jel nalazite nešto jeftinije? Mi sve čekali, čekali sa nadom da će da padnu cene, ono odoše u baš neke nezdrave brojke.

Imaš iz Budimpešte za 500 i kusur evra, ali je i čekanje zbog presedanja mnogo kratko. :D

Recimo probaj na sajtu emirejtsa za 6. i 30. avgust. :)

Ne pratiš pažljivo... 

Takođe, ShanghaI-Belgrad-Shanghai, isto avgust povratna, tipa 5-30.avgust, nema ispod 1200 eur.

Mada ogromne varijacije u ceni, iz tog pravca jeste 500 i nešto, a iz obratnog (koji nama treba) 1500 eur... Komentarisali smo to ranije, stvarno neverovatno da je 3x skuplje.

Ja sam bio ubeđen da je pisalo Beograd - Šangaj - Beograd. :)

U pravu si, uglavnom su u suprotnom smeru cene u pm. Eventualno do Istanbula za 600, ali verovatno ti je to veliko cimanje. :)

Edited by Shane

Mali savet od kolega iz Nemacke: izbegavati bukiranje kroz Unister portale: fluege.de i Ab-in-den-Urlaub.de

Sta probati do Belgije/Holandije (u jednom pravcu) u avgustu a da nije Wizz? Čudi me da su sada već 100-200, a trebaju mi tri karte...

Drugari, treba da se kupim kartu za Peking datumi su 6. Jul do 20. Jula najvjerovatnije. Obzirom da putujem iz Podgorice imate li ideju koja je najjednostavnija opcija a da nije milion eura :) ?

Edited by najna

Sta probati do Belgije/Holandije (u jednom pravcu) u avgustu a da nije Wizz? Čudi me da su sada već 100-200, a trebaju mi tri karte...

Neko od iskusnijih da pomogne? :) Vidim da je i iz Temisvara isto tako, avgust skup a jula ima od 30... Ima li nade da pada to ili da kupujem?

Budimpesta-Maastricht Aachen ima pristojnije cene, ako ti to odgovara, opet Wizzair.

Dobro vece!

Prijatelju treba karta za SAD, te je najjeftiniju opciju nasao preko mytrip.com. Ima li iko iskustava sa ovom stranicom? Ponudjenu kartu sam nasao na Matrixu, ali je ne mogu naci preko aviokompanije direktno.

Link do leta: http://tinyurl.com/nw6g9lj

Edited by klanfa

Pozdrav svima!

Pokušavam da nađem povoljan povratni let za Portugal iz Bosne, Srbije ili Hrvatske. Planirao sam odmor početkom septembra, ostao bih 12-14 dana. Za sada najpovoljnija opcija je TAP iz Zagreba za 185 eura. Ako neko ima prijedlog željno iščekujem.

Wizz

• Lisbon (‏LIS) →Budapest (‏BUD)W6 2394  04/09/2015 19:55 - 00:301 adultFare€69.991 × Flight price€61.991 × Administration fee€8.00
    • Budapest (‏BUD) →Lisbon (‏LIS)W6 2393  14/09/2015 16:30 - 19:201 adultFare€59.991 × Flight price€51.991 × Administration fee€8.00
  • Services€0.00

Total inHUFEURBGNCZKPLNGBPNOKRONSEKRSDUAHHRKUSDMKDCHFAEDILSBAMEUR€129.98

Evo:

• Будимпешта (‏BUD) →Lisbon (‏LIS)W6 2393  4.9.2015 16:30 - 19:201 Одрасла особаПревоз19.990,00 Ft1 × Цена лета17.490,00 Ft1 × Административна такса2.500,00 Ft
    • Lisbon (‏LIS) →Будимпешта (‏BUD)W6 2394  18.9.2015 19:55 - 0:301 Одрасла особаПревоз16.990,00 Ft1 × Цена лета14.490,00 Ft1 × Административна такса2.500,00 Ft
  • Услуге0,00 Ft

Укупно уHUFEURBGNCZKPLNGBPNOKRONSEKRSDUAHHRKUSDMKDCHFAEDILSBAMEUR126,95 €