Posted May 26, 2015 Narode i narodnosti, Da vas obavestim kako je prošlo. Nekih 15 dana od uplate onih letova su na kraju flugladen.de-ovci refundirali sve do zadnje pare, mogu vam reći da je ono bilo neprofesionalno samo tako, svaki dan slanje mailova, pola Srba iz Nemačke su ih stalno zivkali, ma nema šta nije urađeno... tako da, ako vam se desi isto, samo imajte živce kao palamare, i sve će da bude u redu. Jedno pitanje za vas, pošto nemam predstavu. Tipa kupim kartu za let A do B. Platim je npr 300 eur. Onda se pre leta predomislim i zaželim npr. da ukrcam i biciklu u avion. Da li se nešto dodatno plaća, koliko, da li je po kg itd? Kontam da ta pravila (cenovnik po kg ako postoji) variraju od kompanije do kompanije. Eto, mala pomoć. Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 Pa, upravo to Tales . Moraš na njihove sjtove da vidiš konkretne odgovore.Kod velikog broja kompanija je moguće do "poslednjeg momenta" dokupiti prtljag i sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 (edited) Mislio sam da je tipa ujednačenije kod svih ili tako to. Aha, znači to se kategoriše kao ''dodatni prtljag'', ok. Ima i opcija ''sportska oprema'', pa sam se zato bunio, jer nemam pojma šta je. A mrzelo me da prčkam po sajtovima ponaosob, rekoh imam experte ovde! Ok, sad ću da bacim pogled na potencijalnim sajtovima........PS Hahaha, ovo bre boleština, gledam na Qatar sajtu, da transportuješ bajs iz Evrope do Azije par stotina dolara! Pa ja ovde za te pare ima da kupim bruku dobar bajs! Edited May 26, 2015 by Tales Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2015 Drugari, jel' ima neko dojavu kako najjeftinije do Buenos Airesa (ne mora iz Beograda) u periodu druga polovina Novembra - druga polovina Februara (tri meseca bih prezimio tamo)?Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2015 Drugari, jel' ima neko dojavu kako najjeftinije do Buenos Airesa (ne mora iz Beograda) u periodu druga polovina Novembra - druga polovina Februara (tri meseca bih prezimio tamo)?Hvala!Sta si ti najjeftinije nasao? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2015 Sta si ti najjeftinije nasao?nista ispod 1000eur. zato i pitam za savet Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2015 nista ispod 1000eur. zato i pitam za savet Ako mozes da se dokopas Milana jeftino, ima odande za 650eur +http://www.kayak.de/flights/mil,nearby-EZE,nearby/2015-11-20-flexible/2016-02-17-flexible Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2015 Hvala ti, jms_uk. Ali vidim da su ukinuli easyJet liniju do milana iz beograda Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Drugari, ajde mala pomoć. Elong i ctrip, kineski sajtovi, počeli da me nerviraju žešće. Konstantno danima daju nepostojeće letove, ja procesuiram do same kupovine, i onda poruka FAILURE sa onim ogromnim X. Pokušalo se sa drugačijih kompova, iz Tajvana, Srbije... ista prevara. Kad izaberem neki drugi, skuplji, onda ide regularno na plaćanje. Ne razumem poentu toga da vam daju taj lažan let? Evo, proverite i sami: Sofia-Shanghai 29.avgust Qatar, ili Sofia-Hong Kong 28.avgust isto Qatar. Kod Tajvanca npr. nije bio ponuđen taj lažni let, dok je u svim ostalim slučajevima bio. Inače, praznim istoriju, kukije, probao sam na više broswera, isto, isto, isto, frustrirajuće!Ako neko slučajno iskopa na tim relacijama i za te datume tu u intervalu 300 i koji evro, neka javi, vrlo sam zahvalan.Takođe, ShanghaI-Belgrad-Shanghai, isto avgust povratna, tipa 5-30.avgust, nema ispod 1200 eur. To je neka baš baš bolesna cena. Jel nalazite nešto jeftinije? Mi sve čekali, čekali sa nadom da će da padnu cene, ono odoše u baš neke nezdrave brojke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Imaš iz Budimpešte za 500 i kusur evra, ali je i čekanje zbog presedanja mnogo kratko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Daj mi sajt, datume... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Recimo probaj na sajtu emirejtsa za 6. i 30. avgust. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Ne pratiš pažljivo... Takođe, ShanghaI-Belgrad-Shanghai, isto avgust povratna, tipa 5-30.avgust, nema ispod 1200 eur.Mada ogromne varijacije u ceni, iz tog pravca jeste 500 i nešto, a iz obratnog (koji nama treba) 1500 eur... Komentarisali smo to ranije, stvarno neverovatno da je 3x skuplje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 (edited) Ja sam bio ubeđen da je pisalo Beograd - Šangaj - Beograd. U pravu si, uglavnom su u suprotnom smeru cene u pm. Eventualno do Istanbula za 600, ali verovatno ti je to veliko cimanje. Edited June 2, 2015 by Shane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Mali savet od kolega iz Nemacke: izbegavati bukiranje kroz Unister portale: fluege.de i Ab-in-den-Urlaub.de Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Sta probati do Belgije/Holandije (u jednom pravcu) u avgustu a da nije Wizz? Čudi me da su sada već 100-200, a trebaju mi tri karte... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 (edited) Drugari, treba da se kupim kartu za Peking datumi su 6. Jul do 20. Jula najvjerovatnije. Obzirom da putujem iz Podgorice imate li ideju koja je najjednostavnija opcija a da nije milion eura ? Edited June 3, 2015 by najna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Evo nadjoh iz Tivta preko Aeroflota za 700 eura za pomenute datume Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Sta probati do Belgije/Holandije (u jednom pravcu) u avgustu a da nije Wizz? Čudi me da su sada već 100-200, a trebaju mi tri karte...Neko od iskusnijih da pomogne? Vidim da je i iz Temisvara isto tako, avgust skup a jula ima od 30... Ima li nade da pada to ili da kupujem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Budimpesta-Maastricht Aachen ima pristojnije cene, ako ti to odgovara, opet Wizzair. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2015 (edited) Dobro vece!Prijatelju treba karta za SAD, te je najjeftiniju opciju nasao preko mytrip.com. Ima li iko iskustava sa ovom stranicom? Ponudjenu kartu sam nasao na Matrixu, ali je ne mogu naci preko aviokompanije direktno.Link do leta: http://tinyurl.com/nw6g9lj Edited June 4, 2015 by klanfa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Pozdrav svima!Pokušavam da nađem povoljan povratni let za Portugal iz Bosne, Srbije ili Hrvatske. Planirao sam odmor početkom septembra, ostao bih 12-14 dana. Za sada najpovoljnija opcija je TAP iz Zagreba za 185 eura. Ako neko ima prijedlog željno iščekujem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 WizzLisbon (LIS) →Budapest (BUD)W6 2394 04/09/2015 19:55 - 00:301 adultFare€69.991 × Flight price€61.991 × Administration fee€8.00Budapest (BUD) →Lisbon (LIS)W6 2393 14/09/2015 16:30 - 19:201 adultFare€59.991 × Flight price€51.991 × Administration fee€8.00 Services€0.00Total inHUFEURBGNCZKPLNGBPNOKRONSEKRSDUAHHRKUSDMKDCHFAEDILSBAMEUR€129.98 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Kontra karta mu treba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2015 Evo:Будимпешта (BUD) →Lisbon (LIS)W6 2393 4.9.2015 16:30 - 19:201 Одрасла особаПревоз19.990,00 Ft1 × Цена лета17.490,00 Ft1 × Административна такса2.500,00 FtLisbon (LIS) →Будимпешта (BUD)W6 2394 18.9.2015 19:55 - 0:301 Одрасла особаПревоз16.990,00 Ft1 × Цена лета14.490,00 Ft1 × Административна такса2.500,00 Ft Услуге0,00 FtУкупно уHUFEURBGNCZKPLNGBPNOKRONSEKRSDUAHHRKUSDMKDCHFAEDILSBAMEUR126,95 € Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites