Posted February 12, 2016 Nešto sam načula o otvaranju aerodroma u Kraljevu za low cost letove.....kao već su se prijavili ryan, easy jet, wizz.....da li neko ima pouzdanu informaciju, moja je rekla-kazala a tako se nadam njenoj istinitosti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2016 Evo otimaju se oko aerodroma ko ce prvi da poleti Daleko je jos to da ce neko poleteti odande Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2016 Преносим једно питање за друга. Да ли неко зна из искуства, какве су шансе да се букирају две карте средином јуна за средину јула ? Какав је избор и цена за градове као што су Берлин, Рим и Москва ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2016 1 hour ago, Miki_MM1 said: Преносим једно питање за друга. Да ли неко зна из искуства, какве су шансе да се букирају две карте средином јуна за средину јула ? Какав је избор и цена за градове као што су Берлин, Рим и Москва ? sanse za bukiranje su 100%, izbor je dobar, a cena zavisi od mnogih faktora, a najjbitniji koliko je spreman da plati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2016 21 hours ago, milanvuk said: sanse za bukiranje su 100%, izbor je dobar, a cena zavisi od mnogih faktora, a najjbitniji koliko je spreman da plati Просечно колико је скупље, него када се букира 4-5 месеци раније ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2016 Nema pravila, ne ocekuj da ti iko da racionalan odgovor. Karta se kupuje onda kad ti je dovoljno jeftina, sto je vrlo individualno. I to moze biti 6 meseci unapred, a moze i mesec unapred. Za taj period godine svakako ocekuj da ces platiti skuplje karte nego inace, kad god da kupis karte, prosto jer je leto, period odmora i spic sezone za putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 (edited) uh dugo ne bih aktivna ispah iz ritma x.x LJUDI treba mi pomoc! Ako mozete da se podelite sa informacijama ko zna za jeftine letove do PARIZA???! u periodu od kraja marta? iz bilo kog grada od susednih nam bliskih drzava pored naseg Beograda naravno ~ Edited February 15, 2016 by SamuraiSx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 (edited) 12 minutes ago, SamuraiSx said: uh dugo ne bih aktivna ispah iz ritma x.x LJUDI treba mi pomoc! Ako mozete da se podelite sa informacijama ko zna za jeftine letove do PARIZA???! u periodu od kraja marta? iz bilo kog grada od susednih nam bliskih drzava pored naseg Beograda naravno ~ u maju iz BUD ima za nekih 50e, iz BEG od 100e Edited February 15, 2016 by milanvuk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 11 minutes ago, SamuraiSx said: uh dugo ne bih aktivna ispah iz ritma x.x LJUDI treba mi pomoc! Ako mozete da se podelite sa informacijama ko zna za jeftine letove do PARIZA???! u periodu od kraja marta? iz bilo kog grada od susednih nam bliskih drzava pored naseg Beograda naravno ~ Ryanair iz Zadra, oko 50€ povratna, samo treba datume probrati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 3 hours ago, milanvuk said: u maju iz BUD ima za nekih 50e, iz BEG od 100e hvala, ali treba mi iskljucivo kraj MARTA jer idem na koncert u Pariz, a kasnije ne bi ni mogla putovati zbog faxa x.x 100e mi preskupo .. do 70e trazim 3 hours ago, klanfa said: Ryanair iz Zadra, oko 50€ povratna, samo treba datume probrati. nema termina za mart ;/ gledala sam vec tu opciju iz zadra preko ryanair.. sta se desilo sa Pulom preko ryanair? poslednji put kada sam isla pre 2 godine super je bilo i karta za 15 eura se mogla naci...sad vidim nema opcije za francusku odatle.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 (edited) 3 hours ago, SamuraiSx said: hvala, ali treba mi iskljucivo kraj MARTA jer idem na koncert u Pariz, a kasnije ne bi ni mogla putovati zbog faxa x.x 100e mi preskupo .. do 70e trazim nema termina za mart ;/ gledala sam vec tu opciju iz zadra preko ryanair.. sta se desilo sa Pulom preko ryanair? poslednji put kada sam isla pre 2 godine super je bilo i karta za 15 eura se mogla naci...sad vidim nema opcije za francusku odatle.. Ne znam leti li Ryanair vise za Francusku iz Pule. Ne znam tacno kad ti treba, ali mozes pogledati za Karlsruhe Wizz iz Bg-a, pa javni prevoz do Strasbourga (cca pola sata mislim da je), i onda Megabusom do Pariza (ugl po 1€ karte). Alternativa je Podgorica-Brisel Ryanom + Megabus do Pariza. A ima i ovo: http://prntscr.com/a3fw4o Ne uzdaj se bas puno u low costere, mislim da ljetni red letenja pocinje oko 26og marta - tako da bilo sta prije toga mora biti cjelogodisnja ruta. PS. Umjesto "kraj marta", pomoglo bi da si rekla tacne datume. Za neke je kraj marta iskljucivo zadnja 3 dana, a za neke sve iza 20og. Edited February 15, 2016 by klanfa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 5 hours ago, klanfa said: Ne znam leti li Ryanair vise za Francusku iz Pule. Ne znam tacno kad ti treba, ali mozes pogledati za Karlsruhe Wizz iz Bg-a, pa javni prevoz do Strasbourga (cca pola sata mislim da je), i onda Megabusom do Pariza (ugl po 1€ karte). Alternativa je Podgorica-Brisel Ryanom + Megabus do Pariza. A ima i ovo: http://prntscr.com/a3fw4o Ne uzdaj se bas puno u low costere, mislim da ljetni red letenja pocinje oko 26og marta - tako da bilo sta prije toga mora biti cjelogodisnja ruta. PS. Umjesto "kraj marta", pomoglo bi da si rekla tacne datume. Za neke je kraj marta iskljucivo zadnja 3 dana, a za neke sve iza 20og. aha, ok tacan datum je 26. Mart. tad je koncert, do 17h moram vec biti u Parizu na taj dan. e sad nekoliko dana +/- za dolazak i odlazak je ok. do 28. marta bi mogla ostati. ovo sa Baden Baden nema termina pre aprila.. i za podgoricu brisel takodje.. da li postoji mogucnost da opet bude neka akcija do tad kao Ryanair sto je napravio za 1 euro pocetkom februara? da sam barem ranije videla uh nesrece >< Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 Imas milion kombincija sama da napravis, evo ti prvo sto mi je palo na pamet, u povratku od Skoplja do Bgda mozes vozom. Racunaj da ti je transfer 32 evra aerodrom-pariz-aerodrom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 (edited) 5 hours ago, mveruovic said: Imas milion kombincija sama da napravis, evo ti prvo sto mi je palo na pamet, u povratku od Skoplja do Bgda mozes vozom. Racunaj da ti je transfer 32 evra aerodrom-pariz-aerodrom. pa pitah ovde ako zna neko jeftinu do 70-80 eura opciju, ovo sa BG je skupo u jednom pravcu me izadje samo 5500 a drugi pravac je jos skuplji za termin koji mi odgovara.. verziju sa skopljem sam jedino sacuvala za sad.. za transfer do grada znam bila sam vec tu nemam problema drustvo ce doci po mene x) nasla sam Megabus za 30 eura povratna Milano-Pariz datumi koji mi odgovaraju, samo treba do Milana sad naci nesto.. ako znate do Milana jeftinu opciju? Edited February 15, 2016 by SamuraiSx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 1 hour ago, SamuraiSx said: pa pitah ovde ako zna neko jeftinu do 70-80 eura opciju, ovo sa BG je skupo u jednom pravcu me izadje samo 5500 a drugi pravac je jos skuplji za termin koji mi odgovara.. verziju sa skopljem sam jedino sacuvala za sad.. za transfer do grada znam bila sam vec tu nemam problema drustvo ce doci po mene x) nasla sam Megabus za 30 eura povratna Milano-Pariz datumi koji mi odgovaraju, samo treba do Milana sad naci nesto.. ako znate do Milana jeftinu opciju? www.azair.com kucaj i trazi... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 (edited) Mislim da je suludo da gledas iz Milana, nema sanse a nadjes povratnu od bilo gde za 30 evra+30 evra mega bus+transfer do nekle. Iz Bgda ti kosta 100 evra povratna, isto ti je da l ces platiti 70 iz Budimpeste jer do tamo moras da odes, plus se cimas dodatnih 20ak sati. Edited February 16, 2016 by mveruovic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 4 hours ago, mveruovic said: Mislim da je suludo da gledas iz Milana, nema sanse a nadjes povratnu od bilo gde za 30 evra+30 evra mega bus+transfer do nekle. Iz Bgda ti kosta 100 evra povratna, isto ti je da l ces platiti 70 iz Budimpeste jer do tamo moras da odes, plus se cimas dodatnih 20ak sati. +1. Gubis mnogo vremena da bi dosla do ustede od par eura (ako i toliko) - treba negdje drugo doci, jesti nesto usput, i izgubiti vrijeme cimanjem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 Moze li mi neko reci,ko je kupovao karte preko Airasia sajta,da li je sve regularno,primer dajem, karta od Bangkoka do Puketa,i sto se tice prtljaga ,?Koliko shvatam ima opcija premium Flexi,jeste skuplja karta malo,ali ulazi i prtljag u tu cenu.Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 (edited) 1 hour ago, altinjani said: Moze li mi neko reci,ko je kupovao karte preko Airasia sajta,da li je sve regularno,primer dajem, karta od Bangkoka do Puketa,i sto se tice prtljaga ,?Koliko shvatam ima opcija premium Flexi,jeste skuplja karta malo,ali ulazi i prtljag u tu cenu.Hvala Apsolutno. Možeš i postati član "kluba" i skupljati poene. Samo to može biti "problem", ja sada moram da razmišljam gde ću ovo leto sa njima.:) Pravila: http://www.airasia.com/my/en/our-fares/fare-rules.page edit: ne preporučujem kod njih bukiranje smeštaja. Edited February 16, 2016 by pedjalon Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 E,hvala. to mi je bitno ,da je sigurno za kupovinu ,i za prtljag.Ne,ne,smestaj nisam ni mislio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 Prvi put uzimam karte na ovaj nacin pa me brine da li je 1h 05min izmedju prva dva leta dovoljno "prostora" ? I jos jedno pocetnicko pitanje , kako se regulise prebacivanje prtljaga ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 Dovoljno je. Za prtljag su zaduzeni radnici na aerodromu, to nije tvoja briga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 Koliko vidim putuješ sa dvije odvojene kompanije i ne izgleda mi kao vezana karta (Ryan Air i Aegean Airlines) i mislim da moraš sam izvršiti transfer prtljaga ako ga imaš (ako je samo ručni, onda je on sa tobom i vremenski je povoljnija opcija). Lično, mislim da mi je prvi let rizičan jer je malen vremenski razmak. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2016 ^ I meni se cini Mogao bih da prodjem samo sa rucnim i ustedim vreme , ali opet sta da radim ako Aegean Airlines bude kasnio iz Bgd .. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites