Posted September 28, 2016 Bez panike, strpi se, pasce cena opet, prati narednih dana, ima jos dosta vremena do vaseg puta. Kad cena ponovo bude na nivou na kojem zelis, nemoj oklevati, vec kupi i gotovo. Zapravo, da si kupila juce, svega ovog ne bi ni bilo Zakljucak-povoljne karte se kupuju istog momenta kad se nadju, a posle se obavestavaju roditelji, momci, devojke, sef, skupljaju pare, pravi plan itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 Zasto ne uzmete Lufthansu, 52000 za 4 osobe u novembru, jedino sto ima samo rucni prtljag. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2016 Puno mi je pomogao ovaj sajt,ali nisam pronasla na prethodnim stranicama odgovor na ono sto mene zanima. Posto treba da dobijem radnu vizu,da li u polje za vize upisujem taj br vize ili ne (putujem za DE)?Bila bih zahvalna ako neko zna sta je ispravno da mi odg:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2016 Molim nekoga sa dobrom voljom da mi pomogne,trazila sam u pretrazi,ali nisam sigurna da sam dobro razumela. Trebalo bi da kupim povratnu kartu,da li je cekiranje na aerodromu besplatno i da li bi mogla da se cekira karta u oba smera,da ne komplikujem mnogo sa on line cekiranjem posto sam bas pocetnik? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2016 Cekiranje na aerodromu naravno nije besplatno, najbolje je cekirati se online kod kuce. https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/informacije-o-rezervaciji/cekiranje-i-ukrcavanje#/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2016 Hvala puno na odgovoru,imam jos jednu nedoumicu pre nego sto pocnem.U pitanju je povratna karta,10-tak dana je razmak izmedju letova,Kada cekiram kartu da li je to i za povratni let,da li se to obavlja u jednom koraku ili posebno za svaki od njih? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2016 3 minutes ago, Lala23 said: Hvala puno na odgovoru,imam jos jednu nedoumicu pre nego sto pocnem.U pitanju je povratna karta,10-tak dana je razmak izmedju letova,Kada cekiram kartu da li je to i za povratni let,da li se to obavlja u jednom koraku ili posebno za svaki od njih? posebno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2016 Kad si u nedoumici, potrazis prvo informacije na samom sajtu Wizzaira, a tamo sve pise https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/informacije-o-rezervaciji/cekiranje-i-ukrcavanje#/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2016 Da li neko može da me prosvetli kako da na novom Wizz sajtu vidim cenu u evrima (za letove npr. iz Temišvara) u prvoj fazi traženja leta? Često biram dan putovanja prema ceni, a sada vidim samo ovu rumunsku valutu. Vidim levo opciju da se promeni valuta, ali kad tu kliknem ništa se ne dešava. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2016 (edited) Pretrazujem let 26.12 iz Nisa za Memmingen i jednostavno ne izlazi nista. Jel to znaci da nema karata? Inace takva situacija je vec 15ak dana od kada sam prvi put pogledao. Nemoguce da je jedan let rasprodat 3 meseca unapred. O ladno nema leta zato sto je tada katolicki bozic Edited November 9, 2016 by Aleksandar Ilic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2016 Bozic je 25. decembra. Ako bi po redu letenja trebalo da postoji let tog dana, moguce je da nema vise karata, da su sve rasprodate. To je spic sezone. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2016 Proverio sam..... po redu letenja uopste NE postoji taj let. Znaci nema leta definitivno. Zasto nema nije mi jasno. Iz Beograda ima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2016 Procenili su da će na drugoj liniji finansijski bolje proći u u tom smilslu kreirali red letenja. Dakle nije otkazan let nego nije bio ni planiran. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2016 Ma jasno, let uopste nije bio planiran. Samo sto za celu godinu lete apsolutno svakog ponedeljka i petka i jedini upraznjeni dan da ne lete iz Nisa je taj ponedeljak 26 decembra. Bas tada kada meni idealno odgovara da putujem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2016 Da li je moguce da cena karte za let u januaru skoci sa 20e na skoro 170e? Pre par dana bila ta cena, i sad kad mi je stigla kartica, hteo sam da rezervisem, kad ono cena 170e??? Sta mislite, da li ima sanse da pojeftini narednih dana, nedelja? Naravno, ne ocekujem istu cenu kao pre... I da, jos nesto me zanima. Da li je moguce da se cena poveca zbog velikog broja pregleda za taj let? Cuo sam od jednog coveka, da navodno, povecaju cenu karte za taj let, i ako je skoro za dva meseca, jer njihov server belezi veliki broj pregleda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2016 1.moguce 2.ima šanse 3.niko nema proverene informacije ,to su samo nagadjanja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2016 Prilikom cekiranja ovako mi pise na karti OVO NIJE KARTA ZA UKRCAVANJE, PUTNICI KOJI NISU IZ EU MORAJU DA DODJU DO PULTA ZA CEKIRANJE RADI PROVERE DOKUMENATA IZ VIZE. Jel to ok ili neki problem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2016 1 hour ago, JelenaMarko said: Prilikom cekiranja ovako mi pise na karti OVO NIJE KARTA ZA UKRCAVANJE, PUTNICI KOJI NISU IZ EU MORAJU DA DODJU DO PULTA ZA CEKIRANJE RADI PROVERE DOKUMENATA IZ VIZE. Jel to ok ili neki problem? ok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2016 (edited) On 12.11.2016. at 2:58 PM, Alex5 said: Da li je moguce da cena karte za let u januaru skoci sa 20e na skoro 170e? Pre par dana bila ta cena, i sad kad mi je stigla kartica, hteo sam da rezervisem, kad ono cena 170e??? Sta mislite, da li ima sanse da pojeftini narednih dana, nedelja? Naravno, ne ocekujem istu cenu kao pre... I da, jos nesto me zanima. Da li je moguce da se cena poveca zbog velikog broja pregleda za taj let? Cuo sam od jednog coveka, da navodno, povecaju cenu karte za taj let, i ako je skoro za dva meseca, jer njihov server belezi veliki broj pregleda? ja cvrsto verujem u to da broj pregleda povecava cenu karte.. evo najsveziji , licni, primer... vec jedno 3 nedelje pratim cene karte u jednom pravcu za rio, za 5.decembar....na pocetku trazenja nasao sam dobru cenu od 302$ iz lisabona, sa air maroc....naravno, gledao sam i druge gradove evrope, kliktao i jos neke datume iz lisabona...i cena je odjednom skocila skoro duplo , na 570$..pri tom su cene iz ostalih gradova, koje nisam tako cesto otvarao, ostale iste...rec je o istoj avio kompaniji i iz tih drugih gradova....u ta cena od 570$ je ostala ista sve vreme, dok u zadnjih 7 dana uopste nisam gledao cene... i evo danas odem na pretrazivac, ukucam lisabon za 5.12, znaci let za 3 dana,pa i logicno da cena bude visa pred sam put, ali cena se ponovo vratila na 302$.. sta reci Edited December 2, 2016 by bam-bam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2016 Dobro, pa je l' mislis ti vec da kupis tu kartu Sto maltretiras sistem i povecavas im broj pregleda Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2016 9 minutes ago, Dragance said: Dobro, pa je l' mislis ti vec da kupis tu kartu Sto maltretiras sistem i povecavas im broj pregleda hahah ne..pomerio sam put Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2016 I ja sam sada uveren da broj pregleda povecava cenu karte. Bio u sam u procesu rezervacije karte po ceni od 7000 dinara, medjutim zbog problema sa karticom nisam uspeo da zavrsim kupovinu. Posle malo manje od 5 sati, cena je skocila na 15999. Let je tek za malo vise od mesec dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2016 4 hours ago, Alex5 said: I ja sam sada uveren da broj pregleda povecava cenu karte. Bio u sam u procesu rezervacije karte po ceni od 7000 dinara, medjutim zbog problema sa karticom nisam uspeo da zavrsim kupovinu. Posle malo manje od 5 sati, cena je skocila na 15999. Let je tek za malo vise od mesec dana. cekaj, pasce ponovo cena Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2016 Koliko treba doci pre leta na aerodrom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites