Posted January 23, 2012 Za placanje imas PM. Za cenu karte mislim da tesko da ce ici na dole jer je 6-8.04. katolicki Uskrs... to ce biti ubrzo one najvece cifre...629RON, 10.990din, 119.99 eur.... tako da pozurite sa resavanjem vec postojece rezervacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2012 hvala wolfbg za ovo i pm. problem je u tome sto zakonski nije dozvoljeno da se evrima placa sa domaceg na domaci racun, smes samo na strani..meni ni na kraj pameti nije bilo da je wizzairov racun domaci, mislim srpski..a jeste..e sad, kako ste vi svi placali i to je prolazilo ja ne znam, ali da postoji nacin, ocigledno je da postoji..na kraju su nam poslali neki njihov strani racun pa ce valjda registrovati pare pre isteka rezervacije..da poludis..!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2012 hvala wolfbg za ovo i pm. problem je u tome sto zakonski nije dozvoljeno da se evrima placa sa domaceg na domaci racun, smes samo na strani..meni ni na kraj pameti nije bilo da je wizzairov racun domaci, mislim srpski..a jeste..e sad, kako ste vi svi placali i to je prolazilo ja ne znam, ali da postoji nacin, ocigledno je da postoji..na kraju su nam poslali neki njihov strani racun pa ce valjda registrovati pare pre isteka rezervacije..da poludis..!! Ja kada sam letela wizz-om iz Budimpeste, placala sam u forintama kartu u nasoj banci (otp banka) a kada sam kupovala kartu wizz-ovu za let iz Beograda ,u dinarima u unikredit banci. Dok nije bio wizz u Srbiji ,bilo mi je logično da se kupuje u valuti odakle se leti,ali sad pošto je kod nas i imaju račun kod nas nema mi smisla uplaćivati u nekoj drugoj valuti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2012 Interesantno pitanje... kako plaćate Wizz za letove iz Beograda? Ja sam do sada išla iz Temišvara i plaćala Intezinom internet karticom u evrima, oni to prebace u RON-e. Kako ide ovo sa dinarima??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2012 hvala wolfbg za ovo i pm. problem je u tome sto zakonski nije dozvoljeno da se evrima placa sa domaceg na domaci racun, smes samo na strani..meni ni na kraj pameti nije bilo da je wizzairov racun domaci, mislim srpski..a jeste..e sad, kako ste vi svi placali i to je prolazilo ja ne znam, ali da postoji nacin, ocigledno je da postoji..na kraju su nam poslali neki njihov strani racun pa ce valjda registrovati pare pre isteka rezervacije..da poludis..!! Pre dve-tri nedelje smo platili 6 karata transferom u u evrima u Unicredit banci . Možda je problem bio u tome što ste pri kupovini karte izabrali opciju za plaćanje u dinarima, a hteli da platite u evrima mada je to banalno jer bi vam u banci skrenuli pažnju na to i uplatili na pravi račun...u svakom slučaju, račun koji Wizz ima kod nas je nerezidentni račun. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2012 Znači, može let iz Beograda da se plati karticom na kojoj su evri? Samo izaberem plaćanje u evrima? Je l sam dobro skapirala? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2012 Naravno da mozes da platis na nacin koji si planirala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2012 Serbian Dinar (RSD) Swift: BACXRSBG Број рачуна за међународне дознаке: RS35170004000053444098 Детаљи рачуна: Wizz Air Hungary Kft Pozdrav svima na forumu. Zanima me da li je neko plaćao kartu preko netbankinga? Pošto je predugačak račun ovako, ne mogu da unesem sve brojeve, a htela sam da prebacim sa svog računa novac na njihov. Postoji li način za to ili mora do banke da se ode da se uplati? Hvala unapred na odgovoru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2012 Serbian Dinar (RSD) Swift: BACXRSBG Број рачуна за међународне дознаке: RS35170004000053444098 Детаљи рачуна: Wizz Air Hungary Kft Pozdrav svima na forumu. Zanima me da li je neko plaćao kartu preko netbankinga? Pošto je predugačak račun ovako, ne mogu da unesem sve brojeve, a htela sam da prebacim sa svog računa novac na njihov. Postoji li način za to ili mora do banke da se ode da se uplati? Hvala unapred na odgovoru. Ја сам питао службеницу у Уникредит банци да ли убудуће могу директно од куће преко нет бенкинга да плаћам, али је рекла да не могу, већ мора да се дође са иштампаним мејлом директно на шалтер. Претпостављам да је иста процедура и за остале банке. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2012 Budimpešta-Barselona via Wizz povratna = 55e ako ste članovi kluba. Ako ne, onda je oko 85e. Izvršila sam plaćanje bankovne doznake preko net bankinga bez ikakvih problema. Popunila devizni nalog, poslala mejl koji sam prethodno dobila od Wizza. Čula sam se posle sa bankom da mi potvrde da li je nalog izvršen, oni potvrdili i to je to. Sveukupno 10 minuta posla uz jutarnju kafu Erste banka je u pitanju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2012 Imam jedno pitanje za vas. Imam kupljenje 3 karte za Memingem 4feb. Danas mi je sin dobio boginje, a nije isključeno da ćemo ih dobiti i suprug i ja. Postoji li šansa da se ikako vrate karte wizz-ove? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2012 http://wizzair.com/useful_information/general_conditions_of_carriage/?language=EN#6 Sve je lepo objašnjeno u članu 6.5. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 Da li se nekom cini da su karte za wizz air solidno poskupele u odnosu na proslu godinu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 koliko sam upucen, to je normalno. jer kada neka niskobudzetna kompanije dodje na trziste drzi odredjen period vremena snizene cene karata i onda posle toga kada popularnost dostigne neki nazovi vrhunac u toj drzavi karte poskupe, odnosno popnu se na neku pravu po njima cenu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 Evo bas gledam cene karata...prosle godine u aprilu sam leteo za Rim za 1750,a sad je najjeftinija karta za april 3950.Znaci vise nego duplo skuplje.I ostale destinacije su dosta skuplje...Ne znam da li je taj razlog koji si naveo razlog poskupljenja ,ali sad ispada da ne moze da se uzme povratna karta (sa koferom) za manje od 100 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 Da li je neko uplatio kartu kasnije od 5 dana? Među rezervacijama mi i dalje stoji status na čekanju, a sutra je 6 dan od rezervacije, pa da li bi važilo ako bi se sutra uplatio iznos, jer znam da treba da pošalju potvrdu u roku od 5-15 dana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 Evo bas gledam cene karata...prosle godine u aprilu sam leteo za Rim za 1750,a sad je najjeftinija karta za april 3950.Znaci vise nego duplo skuplje.I ostale destinacije su dosta skuplje...Ne znam da li je taj razlog koji si naveo razlog poskupljenja ,ali sad ispada da ne moze da se uzme povratna karta (sa koferom) za manje od 100 evra. Potpuno se slazem sa tobom Ako se nosi kofer, cena i nije nesto preterano mnogo jeftinija od karata koje su na specijalu kod jedne avio kompanije, neznam jel smem javno da komentarisem ime. PLUS, u Rim dolazis u pristojno vreme, a ne u pola 11, 12 ili kada vec. Medjutim, ako se nosi rucni prtljag i ako nekome nije cimanje da se zeza placanjem preko bankovnih doznaka, moze DOSTA jeftinije da se prodje Sve zavisi sta je kome bitno, GDE IDE, koliko ostaje i slicno.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 Da se nadovežem na prethodne postove, ima li šanse da cene karata za Rim u aprilu budu snižene? U martu su bar duplo jeftinije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 oba uskrsa su u aprilu....znaju oni za jadac. Skoro pa sam ubedjena da nece padati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 Ja sam za prosle uskrse isao u Bolonju za skoro pa DZ. Ima jos vremena ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 Cene wizz-a su skuplje jer je sad sve vise i vise ljudi culo i upoznalo se sa tom vrstom usluge pa se karte kupuju...i ostaju ove skuplje...a cene za Rim pre tog poskupljenja je bila 20e povratna i znam bar 20 ljudi koji su ih kupili...tako da verovatno sada i nema tih nizis...sto ne znaci da ako vide da im je popunjenost niska, opet ne snize cenu... valjda je poenta kod niskobudjetnih kompanija stalno pratiti na sajtu...jer nema pravila kad spuste, a kad povecavaju cene.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 Ja sam za prosle uskrse isao u Bolonju za skoro pa DZ. Ima jos vremena ... Pa iz Temisvara za Bolonju i sad ima karata po 4e... Iz TSR uvek ima jeftinoce. Da zakljucim, ko misli da treba...neka ceka sa kupovinom. Ali mislim da...BEG u aprilu tesko da ce da padne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 drugari, da dodam i ja nesto,ne znam kako je bilo prosle godine ali evo ovih mesec dana koliko pratim karte za brisel neverovatno se menja cena iz dana u dan i na gore i na dole... tako da smatram da im je to neka fora pa app-ako prodje prodje... elem ono sto mene zanima je kako funkcionise taj bank trasfer preko wizza tj. prvo treba da odem u unicredit i otvorim racun jel? i sta onda? fale mi neke kockice...molim vas za pomoc Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites