Posted December 15, 2014 Unapred se izvinjavam, ali ne znam gde drugo da postavim ovo pitanje. Putujem u HR na 5 dana vozom. Da li mi je neophodno putno osiguranje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 Осигурање прво узимаш због себе а онда због ганичара. Чиме год да идеш могу да ти траже осигурање, мени су у јануару тражили. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 Sta bi sa drugim dnevnim iz/za Zagreb? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 Sta bi sa drugim dnevnim iz/za Zagreb? uveli su od 21:30 iz Bg-a Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 a najavljeni Bukurest?? nista.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 (edited) a najavljeni Bukurest?? nista..Možda od januara-februara. Edited December 16, 2014 by RaxCherrych Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 Moze li neko da mi objasni kakve su satnice Novi Sad - Zrenjanin i obrnutno?Koliko znam da linija nije postojala pre.Na zvanicnom sajtu ne pise nista jos, pretpostavljam nisu uneli u bazuUzdravlje svima! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 Moze li neko da mi objasni kakve su satnice Novi Sad - Zrenjanin i obrnutno?Koliko znam da linija nije postojala pre.Na zvanicnom sajtu ne pise nista jos, pretpostavljam nisu uneli u bazuUzdravlje svima! Trenutno nikakve posto nema sta da ide tuda, a koliko cujem i pruga je u ocajnom stanju. Bio je i pre u redu voznje taj voz samo sto godinama nije isao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 Moze li neko da mi objasni kakve su satnice Novi Sad - Zrenjanin i obrnutno?Koliko znam da linija nije postojala pre.Na zvanicnom sajtu ne pise nista jos, pretpostavljam nisu uneli u bazuUzdravlje svima! On već godinama "privremeno ne saobraća". Nema raspoloživih garnitura, a svake godine konstruišu red vožnje, valjda očekivajući da će im pasti voz s neba... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2014 Hvala ljudi na informacijama!Ne znam samo onda koji moj stoji u redu voznje kad ga nema s neba da padne Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2014 Ne vidim više taj voz u ŽS redu vožnje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2015 USPOSTAVLJA SE SAOBRAĆAJ STAROM TRASOM NA RELACIJI BAR-BEOGRADObavještavamo cijenjene korisnike naših usluga da se, počev od 05.03.2015. godine, uspostavlja redovan putnički saobraćaj na pruzi Bar-Beograd i obratno, trasom Bar-Podgorica-Bijelo Polje-Požega-Valjevo-Beograd, nakon što su Železnice Srbije AD izvršile rekonstrukciju pruge oštećene od poplava koje su prošle godine zadesile državu Srbiju.Polazak dnevnog voza iz Bara je u 09:00h, iz Podgorice u 10:00h, iz Bijelog Polja u 12:30h. Dolazak u Beograd je u 19:59h.Polazak iz Beograda je u 09:10h, sa dolaskom u Podgoricu u 19:24h, odnosno u Bar u 20:31h.Polazak noćnog voza iz Bara je u 19:00h, iz Podgorice u 20:05h, iz Bijelog Polja u 22:40. Dolazak u Beograd je u 06:04h.Polazak noćnog voza iz Beograda je u 20:10h, sa dolaskom u Podgoricu u 06:24h, odnosno u Bar u 07:38.Napominjemo da će se primjenjivati sve važeće povlastice za medjunarodni saobraćaj, a takodje, od 05. marta, biće aktuelna povlastica Beograd Specijal, koja se može realizovati rezervisanjem karte dostavljanjem upita na e-mejl: beogradspecijal@zpcg.me po kojoj će cijene karata u jednom pravcu iznositi: za sjedište u kupeu sa 6 mjesta - 9.90€, ležaj u kabini sa 6 ležaja - 14.90€, postelja u kabini sa 3 ležaja - 24.90€.Uspostavljanjem redovnog medjunarodnog saobraćaja na pruzi Bar-Beograd, vrijeme putovanja na ovoj relaciji smanjeno je za 5 sati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2015 Čuo sam kad je kontrolor u vozu ljudima pričao da će od 15. marta na relaciji Beograd-Novi Sad početi da saobraćaju novi švajcarski vozovi. Ne znam koliko je to proverena informacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2015 Čuo sam kad je kontrolor u vozu ljudima pričao da će od 15. marta na relaciji Beograd-Novi Sad početi da saobraćaju novi švajcarski vozovi. Ne znam koliko je to proverena informacija.Ja sam čuo tek od septembra, dok obuče osoblje, mada i to je neprovereno, tako da verovatno ćemo saznati dan ranije, kao što je to praksa na ŽS da obaveštavaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2015 Ja vidoh pre par dana u Petrovaradinu nekakav neobican voz za ove krajeve, obicno ovuda saobracaju ili oni stari plavi vozovi ili na crvenu staru lokomotivu zakace 2-3 vagona, a ovo je bio noviji voz crvene boje, da li je to taj svajcarski ili se radi o jednom od onih ruskih kupljenih pre par godina stvarno ne znam posto sam ga video sa dosta velike udaljenosti.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2015 Ako nema pantograf onda je ruski ako ima onda je flirt. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2015 Nisam obratio paznju na to, ali i da sam hteo ne znam da li bih uspeo da vidim posto sam ga gledao sa tvrdjave Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2015 Flirtovi jos nisu u saobracaju, samo se testiraju, je l bilo putnika? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2015 Stvarno ti ne mogu reci ni to jer sam ga video sa neke udaljenosti od oko 500m vazdusnom linijom, ali nije mi bas logicno da ga testiraju na toj relaciji jer je ta pruga jako frekventna i bas zbog toga dolazi do velikih kolona kamiona na obe strane mosta jer je to jedini most od Hrvatske do Beske gde kamion mogu da predju Dunav a most je dovoljne sirine da preko njega moze da predje samo jedno vozilo tako da se ceo dan tu smenjuju kamioni i vozovi iz oba pravca Inace se gradi novi most koji je trebao biti gotov 2013. ali jos se ne nazire zavrsetak tog naseg Skadra na Bojani Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2015 Testiraju se i dalje koliko ja znam... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2015 (edited) Inace se gradi novi most koji je trebao biti gotov 2013. ali jos se ne nazire zavrsetak tog naseg Skadra na Bojani Ako moze objasnjenje...Za gde ide taj most i koji saobracaj je predvidjen ? Edited March 8, 2015 by slatkis Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2015 Sve što si ikad htela znati, kao i sve što nisi, o novom Žeželjevom mostu:http://www.nsbuild.rs/forum/projekti-u-izgradnji/13-novi-zezeljev-most Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2015 Bice gotov uskoro http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Zezelj-i-dalje-na-cekanju.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2015 (edited) Ok, padan s Marsa malo, ali...Prijateljica triba ići sutra Beograd - Istanbul vlakon. Vidin da nema više direktnih. Onda se ide preko Sofije, jel tako? Jel iko zna di se može vidit red vožnje Sofija - Istanbul?Fala Edited April 9, 2015 by ajrmmm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2015 Da, preseda se u Sofiji. Voz iz Beograda polazi u 22h, a iz Sofije u 18:30h. Imaće i jedan deo (najverovatnije od turske granice do Istanbula) da pređe busom, ali to organizuju turske železnice i ulazi u cenu karte . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites