Posted November 25, 2013 moze sta god samo da je u tim dimenzijama, mozes i u dzak da se spakujes, a kilazu nikad ne mere rucnog prtljaga posto racunaju da u te dimnenzije sem olova ne mozes da strpas preko 10 kg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2014 Idem ovih dana Wizzom - nosim kabinski veci prtljag, dopla i td- -sve jasno.Ali -nij emi jasno sta ja sem toga smem ili ne smem da imam sa sobom? Zenska tasna i kolika? Fotoaparat u svojoj futrola- torbici? ???? Ili gole ruke i pasos u dzepu ?? hitno !!!! Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2014 Sve mora da ti stane u taj prtljag, i tašna i fotoaparat. Napuniš i džepove, naravno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2014 ravno 22 strane je ispisano o prtljagu kod wizza , ali izgleda ni to nije dovoljno, iako i na sajtu wizza se jasno pise, i to na srpskom jeziku. Neverovatni smo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2014 Sorry, stvarno mi je zao sto sam ovako uletela, nisam imala vremena da izcitavam.....i vidim da kod Wizz-a pise to sto pise, ali npr ne videh da li smem odvojeno da nosim fotoaparat u origin.pakovanju......Jos jwdnom izvinjenje.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2014 Dakle lepo tamo na wizzu pise: sve u JEDNU tprbu. Tolerise se jakna, mobilni telefon i knjiga ili novine. Sve ostalo u JEDNU torbu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2014 Interesuje me koliko cigareta mogu ponjeti (u prtljagu koji nosim u kabinu)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2014 Pisano je o tome ovde. Zavisi od zemlje u koju ides a ne od avio kompanije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2014 Interesuje me koliko cigareta mogu ponjeti (u prtljagu koji nosim u kabinu)? 10kg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2014 Pedjo, ipak manje od 10 kg, jer treba uracunati u to i tezinu torbe ili kese u kojoj su cigare... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2014 Pisano je o tome ovde. Zavisi od zemlje u koju ides a ne od avio kompanije. Nisam uspio naci. U pitanju je Svedska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2014 Na drugoj temi sam pisao i postavio pitanje i dobio odgovor ali mi se sada cini da se tu nesto ne podudara pa ko velim da pitam na pravom mestu, tj temi za prtljag. Kupicu karte za jedan pravac sa besplatnim malim kabinskim prtljagom. Planirao sam da za povratak kupim ipak veci kabinski prtljag. Da li to znaci da kada se to doplati onda vise nema besplatne torbe u igri? S obzirom da imaju politiku - jedna torba u kabinu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2014 Da, dobro si razumeo. Ili jedna mala besplatna torba ILI velika sa doplatom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2014 Iscitao sam celu temu o prtljagu u Wizzu ali ipak da pitam jos nesto. Posto cemo svi imati po ranac kada budemo putovali, zanima me da li i onako naduvan ranac, ako ga nabijem u onaj kavez prolazi kao free luggage? Jer ranac kada se napuni def prelazi dozvoljene mere, ali je mekan i on se moze raznorazno oblikovati i verujem da bi usao u ram. Ali onda mi ni to nije jasno, a ni logicno - ja cu u tom slucaju u kabinu uneti veci gabarit od dozvoljenog, zar ne? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2014 Bitno je da moze da se sabije u okvir i da ne prelazi 10 kg. tezine. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Nisam davno leteo wizzom, pa vidim da su se neke stvari izmenile... Naime, zar nije nekad moglo da kupim kartu bez prtljaga sad, a čekirani prtljag da dokupim kasnije, pre polaska? Ako ja dobro razumem ono što piše na sajtu, sad moram da kupim veliku kabinsku torbu, pa da doplatim kasnije za čekirani prtljag, što znači da ako ne uzmem sad ništa, kasnije neću moći da dokupim čekiran prtljag, right? Još jedno pitanje, kakvi su u Memingenu po pitanju uklapanja vkp u ono kalupče, cenim da imam viška par cm? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Ok, zanemarite prvo pitanje, može ipak naknadno da se doda prtljag, nešto ja tu nisam bio dobro razumeo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Da naravno, sve dok ne napraviš ček in. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 Moje iskustvo sa aerodromom u Memingenu je skroz pozitivno. Išli smo do šaltera za čekiranje (iako smo imali odštampanu kartu), dali nam kartu za ukrcavanje i eto. Ručni prtljag nisu ni merili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 @du-ki Ako se ne varam (a moguće je, danas me neće razumevanje pročitanog ), na sajtu piše da i nakon check-in-a mogu da se dodaju usluge? @perke Super, thanx, mada verovatno neću rizikovati i uzeću vkp, ipak se uklapa u kalupče, ali ne i u dimenzije mkp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2014 После чекирања путем интернета, још увек је могуће променити резервацију (осим промене лета и промене имена) или купити додатне услуге. Имајте на уму да у случају додавања WIZZ Xpress, WIZZ XXLong или WIZZ Reserved Seat на резервацију, морате: - rпоново да одштампате свој купон за улазак у авион или - да се пријавите на шалтер за чекирање на аеродрому како бисте добили налепницу која потврђује те промене и која се лепи на постојећи купон за улазак у авион. Sory Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites