Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Koja je najjeftinija avionska karta koju ste kupili/videli za Izrael? Termin je kraj Avgusta, pocetak Septembra. Najjeftinije sto sam ja pronasao jeste kombinacija voz, avion, avion za 220 evra (easyjet). Ne znam da li moze jeftinije ili eventualno da se nadje ista cena sa manje cimanja. JAT je u tom periodu oko 350 evra sto mi je realno skupo. Unapred hvala na odgovoru.  ;)

Ne secam se da li jos uvek lete za Beograd, ali pogledaj Air Baltic. Ja sam se njima vratio [one/way] iz Tel Aviva za London, preko Rige i to je bilo ~€105.

Mislim da ne lete vise iz Bg-a ali ima iz Budimpeste za 235 evra plus 26 evra voz, dodje mu na 260 evra. Jeftinija kombinacija mi je voz Budimpesta, avion Budimpesta-Geneva easyjet pa Geneva-Tel Aviv sto mu sa svim cimanjem dodje nekih 45 evra jeftinije. Ne znam da li se moze iskopati jos neka bolja ponuda. . .

Опет ја са мојим бразилцима :) испада да није грешка при резервацији већ нека промоција. Елем, повратне карте за (стриктно) ове датуме испадају око 250 евра

13.3 - 24.3.

27.3 - 03.4.

10.4 - 24.4.

24.4 - 08.5.

28.4 - 12.5.

05.5 - 19.5.

15.5 - 29.5.

26.6 - 7.7.

26.6 -10.7.

Милано - Салвадор ди Баиа - Аракажу (ваљда се тако чита). Исти сајт- седиште 24 тачка де :)

Greska je u tome sto 'zaborave' da naplate fuel surcharge na tom sajtu. Zato samo tu moze da se kupi.

Kad ides? ;)

Pa, kad i da li uopste naplate taj fuel-surcharge? Ako je ova cena, uzimam karte, pa makar ih i ne iskoristio :D

@belacevic, gde nadje da trazis karte iz Milana za Arakazu :)

Pa, kad i da li uopste naplate taj fuel-surcharge? Ako je ova cena, uzimam karte, pa makar ih i ne iskoristio :D

Pa ne bi smeli da ti naplate nista dodatno. Verovatno ce ova [online] agencija da dobije racun, a mozda ce i sama avio kompanija da proguta gresku.

@belacevic, gde nadje da trazis karte iz Milana za Arakazu :)

Ovo se pojavilo na raznim forumima i [nemackim] sajtovima/blogovima pre nekih nedelju dana... mozda je tamo video :)

gde se mogu naci najjeftinije karte do LA-a? i da li se vise isplati da letim do NY-a pa da onda hvatam neki emricki za manje pare do zapadne obale?

Mozes Wizz-om do Svedske (Malme, Geteborg, Stokholm) pa odatle Norwegian-om dalje u Norvesku u zavisnosti gde zelis da ides jer lete ka vise destinacija U Norveskoj. Cini mi se da ti je jeftinija opcija vozom do Budimpeste (26 evra) pa Ryan-om Budimpesta-Oslo nasumicno sam pogledao da je povratna 72 evra. Tako da od Beograda do Osla povratna za manje od 100 evra!  ;)

ima i norwegian iz bg do vise destinacija u norveskoj plus stokholm. za norveske gradove ima jedno presedanje u oslu. lete cak do tromza.

Koja je najjeftinija avionska karta koju ste kupili/videli za Izrael? Termin je kraj Avgusta, pocetak Septembra. Najjeftinije sto sam ja pronasao jeste kombinacija voz, avion, avion za 220 evra (easyjet). Ne znam da li moze jeftinije ili eventualno da se nadje ista cena sa manje cimanja. JAT je u tom periodu oko 350 evra sto mi je realno skupo. Unapred hvala na odgovoru.  ;)

Probaj kombinaciju bus do Atine pa onda Aegean. Jesenas bilo oko 200e. E sad, strajkovi u Grckoj.... Pogledaj i Sofiju nekad imaju promocije.

Drugari, treba mi pomoc  teg frka je sa vremenom, a i ne znam da li mozda sa nekom fleksi kartom mogu da prodjem bolje.

Roditelji jedne prijateljice treba hitno da idu prema Dortmundu...ako se ne varam let Wizza je u utorak i onda mogu da -krenu (ovaj sad prvi koji dolazi), ali je problem sto ne znaju dan povratka (3-5-7-10dana)...

Koje je po vama najoptimalnije resenje, s akcentom na sto jeftinijim kartama?

Da li postoji neka "normalna" kompanija preko koje mogu da uzmu fleksi kartu, a da bude jeftinije od dve Wizz karte kupljene dan-dva pred put?

Veliko hvala!!  klanj::

Ako imaju tamo gde da ostanu, onda nek uzmu povratnu za 10 dana, tako je najbolje i najpovoljnije :)

sto kaze dragance, to je pravo resenje. pored toga, ne kaze se najoptimalnije jer rec optimalno vec sama po sebi ima znacenje najbolje  ;D

pored toga, ne kaze se najoptimalnije jer rec optimalno vec sama po sebi ima znacenje najbolje  ;D

Zar nesto ne moze da bude optimalno, a da u isto vreme nije najoptimalnije?

rec najoptimalnije ne postoji tj. postoji, ali nije pravilna u srpskom jeziku ili bilo kom drugom. to je kao kad bi napisali najnajbolje. i ne, nesto ne moze da bude optimalno a da ne bude najbolje resenje.

pored toga, wizzair daje popust 20% ovaj vikend za letove iz budimpeste plus na to se dodaje popust za wizz exclusive clanove kluba.

Ok, hvala - postujem  ;)

Inace, ne znam zasto je tesko izaci iz okvira standardnog razmisljanja!? Da li je tesko pomisliti da neko ZAISTA ne zna kada ce biti gotov tamo sa obavezama i da ZAISTA mora prvom prilikom krenuti nazad?

Ovo sve bez "zle namere", jer znam da je, kao sto je ovo gore tesko, isto tako tesko doziveti nesto kao pozitivnu kritiku i bez nekog garda !

Nisam bas razumeo ovaj poslednji post, ali nema veze. Elem, pored opcije koju sam naveo, pogledaj opcije kod redovnih kompanija da uzmes povratnu kartu sa otvorenim povratkom(ne bih znao napamet da ti kazem koja je kompanija najbolja za tako nesto, potrazi), pa vidi sta ti se najvise isplati. Tad ce se sigurno vratiti najbrze moguce, samo je pitanje koliko ce to zadovoljstvo da ih kosta.

A sto se Wizza tice, neka uzmu kartu za sad kad treba da idu, pa kad zavrse tamo, onda neka uzimaju kartu za nazad, sa najblizim mogucim datumom.

Ili, jos jedna opcija, neka idu busem, tako ce im biti jeftinije, a verujem da karata ima i da ce ih izaci i povoljnije nego avion u zadnji cas. Samo ce mnogo duze da traje.

ili ako bas natrce na jeftinu kartu neka uzmu povratnu preko wizza, pa (ako je bas bas karta bila povoljna) doplate 60 evra za promenu termina. mislim, nije najsrecnija opcija ali opet moze da bude jeftinije nego povratna sa otvorenim datumom

Drugari, treba mi pomoc  teg frka je sa vremenom, a i ne znam da li mozda sa nekom fleksi kartom mogu da prodjem bolje.

Roditelji jedne prijateljice treba hitno da idu prema Dortmundu...ako se ne varam let Wizza je u utorak i onda mogu da -krenu (ovaj sad prvi koji dolazi), ali je problem sto ne znaju dan povratka (3-5-7-10dana)...

Koje je po vama najoptimalnije resenje, s akcentom na sto jeftinijim kartama?

Da li postoji neka "normalna" kompanija preko koje mogu da uzmu fleksi kartu, a da bude jeftinije od dve Wizz karte kupljene dan-dva pred put?

Veliko hvala!!  klanj::

Mozda ti je ovo resenje?

http://wizzair.com/travel_services/wizzflex/?language=EN

ili ako bas natrce na jeftinu kartu neka uzmu povratnu preko wizza, pa (ako je bas bas karta bila povoljna) doplate 60 evra za promenu termina. mislim, nije najsrecnija opcija ali opet moze da bude jeftinije nego povratna sa otvorenim datumom

Zaboravljaš da moraju onda i da doplate razliku u ceni karte, a ne samo tih 60EUR...