Posted January 22, 2014 Mozda jedino ovo za Bejrut, ne znam koliko je Pegasus preko Istanbula. Sa 219 evra - mnogo su bolji od Pegaza: SAW - BEY je trenutno negde oko 250 evra, a na to dodaj još i BEG-SAW. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2014 Preskupo. Mozda jedino ovo za Bejrut, ne znam koliko je Pegasus preko Istanbula. Sofija 149 eura, hej, nisu normalni Meni se cini da je Kijev za 129 eura ok cena. Postoji li nek povoljnija alternativa avionom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2014 Happy Friday: Solun 99,00 EUR Štutgart 99,00 EUR Atina 109,00 EUR Brisel 109,00 EUR Amsterdam 119,00 EUR Tel Aviv 179,00 EUR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2014 179 EUR za Tel Aviv je veoma korektna (odlična) cena... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2014 Promo akcija Period prodaje: 27. januar - 31. januar 2014. Period putovanja: 03. februar - 29. mart 2014. Napomena: rok za kupovinu karte je minimum 7 dana pre datuma započinjana putovanja. Destinacije Cene povratnih karata od ISTANBUL, LJUBLJANA 89,00 EUR BUKUREŠT, SKOPLJE, MILANO, ŠTUTGART 99,00 EUR SOLUN 109,00 EUR BEČ, FRANKFURT 119,00 EUR ATINA, KOPENHAGEN, STOKHOLM, RIM 129,00 EUR DIZELDORF, CIRIH 139,00 EUR BERLIN, AMSTERDAM 159,00 EUR LONDON 169,00 EUR PARIZ 179,00 EUR LARNAKA 209,00 EUR TEL AVIV 249,00 EUR ABU DABI 349,00 EUR * Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Cena se odnosi na povratno putovanje. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim cene usluge izdavanja karte. Za informacije o letu ili kupovini promotivnih karata posetite naše poslovnice, ovlašćene agente ili pozovite Call centar Air Serbia: za pozive iz Srbije: 0800 111 528 za pozive iz inostranstva: +381 11 311 21 23 za pozive iz Crne Gore: 020 290 240 http://www.airserbia.com/active/sr-latin/home/main_menu/special_offer/promo_akcija.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2014 Tel Aviv i Atina poskupili, slabo je sve to. Nisu previsoke cijene ali baš da bi ih svrstao pod akciju - ne bih. Neko je pomenuo Kijev - Wizz Air iz Sofije može se naći 30 evra povratna pa nadalje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2014 Beograd-Larnaka 209 EUR promo?? Ja sam uzeo kartu preko Wizzair-a za 4400 din... Takodje nema logike da karta do Larnake bude 70% skuplja nego do Stokolma... Neke druge destinacije su po ok ceni,recimo Istanbul za 89 ili Stutgart za 99 EUR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2014 Tel Aviv i Atina poskupili, slabo je sve to. Nisu previsoke cijene ali baš da bi ih svrstao pod akciju - ne bih. Промоције петком су повољније, али нуде само по неколико одредишта. Најнижа регуларна цена за Тел Авив је обично ~310€ а за Атину ~170€... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Er Srbija: Za Dan zaljubljenih dve karte po ceni jedne IZVOR: TANJUG Avio-kompanija Er Srbija objavila je posebnu ponudu za Dan zaljubljenih - 14. februar, nudeći parovima mogućnost da samo tog dana kupe avionske karte po povoljnijim uslovima, koje će moći da iskoriste od 1. marta do 31. decembra ove godine. http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=13&nav_id=811652 Neko je komentarisao da ne vazi za pola aprila i ceo jul i avgust. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Neko je komentarisao da ne vazi za pola aprila i ceo jul i avgust. Uskrs i letnji praznici. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Na sajtu, gde su objavili vest, tog ograničenja nema.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Fora verovatno da se zaletis za karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Obaveštavamo vas o našoj promotivnoj akciji koja traje od 12. do 24. februara 2014. godine, tokom koje imate priliku da kupite karte po povoljnim cenama iz/do Banja Luke za dvadeset i dve destinacije. Karte važe za putovanja od 12. februara do 31. maja 2014. CENE POVRATNIH KARATA U EKONOMSKOJ KLASI DESTINACIJE* iz / do Banja Luke CENE U EUR OD Skoplje 119 Varna 119 Atina 119 Larnaka 119 Moskva 119 London 131/140 Podgorica 119 Berlin 119 Tivat 119 Rim 119 Milano 119 Beč 119 Budimpešta 119 Ljubljana 119 Cirih 119 Štutgart 119 Prag 119 Dizeldorf 119 Kopenhagen 119 Brisel 119 Pariz 121 Štokholm 119 * Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti mesta. Broj mesta je ograničen. www.airserbia.com Pozivamo putnike da iskoriste neku od mogućnosti za lepim putovanjima. I ovdje imaju caku. Odnosi se na letove utorkom, srijedom i četvrtkom. Dakle i odlazni i povratni let bi trebao biti tog dana da bi cijene bile ovako niske. Ali svakako su dobre cijene, gledao sam neke kombinacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Drugarica danas zvala da vidi te karte za Dan zaljubljenih i obavestenje je da se placa puna cena jedne karte a za drugu "samo" takse....Kad se to sabere, recimo za Berlin, dodje jeftinije regularna karta preko swiss za dve osobe nego ta "povoljna ponuda (27500 din Beograd-Berlin cena jedne karte sa taksama a swis 164 eura) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2014 Opet petak i promocija ali cijene su katastrofa. Banja Luka skočila na 130 eura a Tel Aviv na nevjerovatnih 300 i kusur. Ne razumijem politiku te kompanije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Danas su na FB obrisali post u kojem je juče pisalo klikni ovde da bi kupio karte (za dan zaljubljenih), a sad su napisali da se mogu kupiti samo telefonski ili u poslovnici... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Ma te promotivne cene Air Serbia za Dan zaljubljenih uopšte nisu toliko povoljne. Većina se uopšte ne isplati, ima jeftinijih letova za Istanbul, Tel Aviv, Kipar. Čini mi se da je Beograd - Moskva oko 300 evra povratna za dve osobe, to mi deluje odlično. Ali ovo ostalo... Jbg, hoće da budu kul i da se promovišu, a neće da spuste cene dovoljno da to zaista ima nekog smisla. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Obaška što ne daju PUNI info - ima tu mnogo skrivenih troškova, i to onda zna da iznervira čoveka. :bang: Samo pre neki dan su najzad ukinuli 10e nadoknada za plaćanje preko sajta, a koliko danas tu "akciju" nije moguće platiti preko weba-a. Hebi ga... :psuje:Ne ide to tako, braćo... ne ide...I DETALJI, čine razliku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Realno, tesko je ocekivati da Air Serbia moze da se takmici sa lowcost kompanijama sto se promo cena tice, na to zaboravite. Poneke povoljne ponude se mogu naci i treba ih iskoristiti. Ekstremno jeftine, za 10-20 evra, nikako. Rekao bih da hoce da se pozicioniraju negde izmedju lowcosta i top kompanija, pa ko sta voli, nek izvoli. Nema smisla osipati drvlje i kamenje, ako vam se ne svidja cena, a vi lepo kod Wizza i Easyjeta i srecan put. Meni se u poslednje vreme nekako najvise svidja Pegasus, iako jos nisam leteo njima, ali, samim dolaskom na nase trziste, doneli su blagostanje sto se tice cena prema Turskoj i ostalim destinacijama, koje su nam doskoro bile prilicno nedostupne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Ne bih baš tvrdio da oni uopste znaju gdje zele da se pozicioniraju. I meni se u prvi mah ucinilo da zele sredinu low costa i komercijale, ali nakon akcije za Tel Aviv od 180 eura pa ponovljene akcije za isti grad od 300 i nesto i znacajnog poskupljenja za sve destinacije, mislim da se gube i sumnjam da se menadzment nije iscistio od bivsih JAT foteljasa ali ovo je zaista subjektivno nagadjanje. Razocaran sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2014 Поента ове акције је да попуст важи ако се карте купују у пару, иначе су цене уобичајене. На примеру за Тел Авив, цена је ~310€ за једну особу, али ако се купују две карте цена испада толико, тј. ~180€ по карти. Слажем се да би за поједина одредишта могло бити повољније... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2014 Pa 190 je bio pre 2 nedelje na promociji Tel Aviv... Od ovih promocija za dan zaljubljenih im se bukvalno nista ne isplati kaad se uracunaju takse i izdavanje karata... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2014 isplati se berlin. bilo je 22000 za dve osobe u aplrilu. sto je oko 100 eura po osobi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 karte za berlin su izmedju 22000 i 27000, ali ne zaboravi da druga osoba placa takse, koje nisu male, tako da se ne isplati, jer regulanrna cena sa swiss je 140 evra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2014 ja bih jako voleo da mi kazes za koje datume ima BEG-TXL za 140 eura? ja nisam nasao nista kad god sam trazio ispod 180, 190. i to sam uvek gledao mesec mesec i po u napred iako nije LCC. hvala u napred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites