Posted November 16, 2011 Da, to znam da nema direktnog leta iz Bg. Koliko je direktno iz Frankfurta ili Ciriha? Zanemarimo Bg.. Preko kojih sajtova gledas?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2011 Qatar ima trodnevnu rasprodaju, pocelo juce. Npr, Milano-Singapur-Frankfurt €335; Budimpesta-Bangkok-Bec €340 itd itd Ima raznih kombinacija - procackajte sta vas interesuje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2011 Koliko je direktno iz Frankfurta ili Ciriha? Zanemarimo Bg.. Manje-vise, za te datume, iste cene €670-700 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2011 Koliko je direktno iz Frankfurta ili Ciriha? Zanemarimo Bg.. Manje-vise, za te datume, iste cene €670-700 Ipak ima nesto bolje Turkish airlines.. Iz Podgorice preko istanbula za NY. povratna 660 eur. Jednom i ja da zakacim nesto normalno a da nije Preko Beograda. Inace zivim u Pg. Bolje od ovoga nema... Zato sto Montenegro air i JAT deru na sve destinacije iz Pg! nego, ako se predomislim pa ostanem vise, mogu li da doplatim nesto ili propada karta... jer kaze: ECONOMY PROMOTIONAL Rebooking/Rerouting is usually not permitted and non-refundable. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2011 Pa nisi pitao za Podgoricu A za kartu bolje da pitas direktno kod avio kompanije za sva pravila [fare rules]... Ipak ima nesto bolje Turkish airlines.. Iz Podgorice preko istanbula za NY. povratna 660 eur. Jednom i ja da zakacim nesto normalno a da nije Preko Beograda. Inace zivim u Pg. Bolje od ovoga nema... Zato sto Montenegro air i JAT deru na sve destinacije iz Pg! nego, ako se predomislim pa ostanem vise, mogu li da doplatim nesto ili propada karta... jer kaze: ECONOMY PROMOTIONAL Rebooking/Rerouting is usually not permitted and non-refundable. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2011 Norwegian Air Shuttle uvodi novu liniju za Beograd od sledece godine. Pored letova iz Stokholma i Osla pocinju da lete i iz Kopenhagena od 4. maja Detalji http://tesdfdfd.blogspot.com/2011/11...openhagen.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2011 http://tesdfdfd.blogspot.com/2011/11/norwegian-air-shuttle-copenhagen.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2011 ne valja ti link ili su oni sklonili stranicu Page not found Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2011 Stavio sam odmah ispod ispravan link, meni otvara. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2011 I meni radi! Inace, Milano-Toronto-Bec za €170-€200, Alitalia, preko Rima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2011 Inace, Milano-Toronto-Bec za €170-€200, Alitalia, preko Rima. Samo da dodam ako je neko zainteresovan da kupi ovo: TICKETS MUST BE ISSUED ON/BEFORE 29NOV 11. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2011 Za koje datume si gledao karte za Toronto? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2011 Za koje datume si gledao karte za Toronto? Ima raznih, januar-februar-mart. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2011 Novogodisnja akcija JAT-a pocinje sutra. http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=30&nav_id=561937 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2011 Evo http://booking.swiss.com/web/Offers/from-Belgrade-BEG-to-Zurich-ZRH.html?i=eNG1&WT.mc_id=NLRS1149&WT.sect=INTRO&WT.rem=ZRH〈=1?WT.mc_id=NLRS1149 Ovde moze se videti na kojim datumima ima za 129 eu povratna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 Kako najeftinijde do karte za london u periodu olimpijade 27 jul to 12 avgust? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 Danas je krenula "rasprodaja" kod EasyJet-a. Navodno, spustili su cene 20% za sve letove do 11. jula. Medjutim, pre dva dana karte su bile jeftinije nego sada! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 Danas je krenula "rasprodaja" kod EasyJet-a. Navodno, spustili su cene 20% za sve letove do 11. jula. Medjutim, pre dva dana karte su bile jeftinije nego sada! Mozda zato sto je promocija od -20% pocela pre 3 dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 Nije poenta u tome, karte su zaista pre ove akcije bile jeftinije, a ni to nije nista neobicno. Konkretno, zanima me let Rim - Madrid, pa pratim. S obzirom da putujem u aprilu, ostaje mi da sacekam i da Ryanair kaze svoje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2012 to nije nista cudno. desavalo se i kod wizz-a da bude promocija oni dignu cenu pa onda kao ljudi treba da se obraduju a par dana ranije karta bila jeftinija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 Turkish airlines Beograd - Istanbul: 99 Eur Zagreb-Istanbul: 99 Eur Travel Period: 13.02.2012 - 30.04.2012 Ticketing Period: 05.01.2012 - 31.01.2012 Sarajevo-Istanbul: 149 Eur Travel Period: 21.02.2012 - 29.02.2012 Ticketing Period: 01.01.2012 - 29.02.2012 http://www.turkishairlines.com/en-TR/special-price/from-istanbul-to-belgrade-feburary-2012.aspx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 Red bi bio da malo smanje cene za taj Istanbul! Ovo je vec pristojna cena. Inace, mozda nije na pravoj temi, ali Germanwings ukida letove na liniji BG-Keln zbog neisplativosti. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15654987,00.html?maca=ser-Blic%20Online-2569-xml-mrss Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 Iz Istanbula za Beograd je povratna 100 evra, u suprotnom je 200? Jeste li već pokušavali da tražite? Aaa, ispravka, ima i u suprotnoj kombinaciji Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 Ja jesam, iz BGa za Istanbul i bilo je za 99 evra povratna, za neke nasumice datume kraj februara, pocetak marta, ako se ne varam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2012 Našao, našao takođe piše da je po toj ceni moguće kupiti karte NE ranije od 30 dana... znači za sredinu marta tamo od sredine februara! Bravo Turkiš! Sa druge strane na sajtu Pegazusa sam video da lete za Prištinu i Skoplje za 30 evrića... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites